Ofertă Specială de Black Friday! 50% reducere la vacanțe în Delta Dunării

Black Friday! 50% reducere la vacanțe în Delta Dunării

Profită de 'reducerile negre' pregătite de Gulliver Delta Resort la pachetele turistice în Delta Dunării 2019 și descoperă cel mai pitoresc loc din România la tarife accesibile începând cu 571 lei/persoană. Oferta este valabilă doar astăzi, 23 noiembrie, în plină campanie de Black Friday.

Maratonul reducerilor de Black Friday!

Gulliver Delta Resort a pregătit o ofertă specială la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți ce includ 3 sau 4 nopți de cazare, mese tip bufet și transport autocar București-Murighiol-București. În 'vinerea neagră', plătești un sejur în Delta Dunării cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*.

Dacă încă nu ai reușit să explorezi cel mai pitoresc colț al României în acest sezon, îți poți face încă de pe acum planuri pentru o escapadă în Delta Dunării pentru anul viitor, profitând de reducerile de Black Friday pregătite de Gulliver Delta Resort 4*.

La Gulliver Delta Resort 4* oaspeții au parte de relaxare în stil lipovenesc într-un cadru natural de poveste. Complexul hotelier are o poziție excelentă pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, fiind amenajat în vechiul stil al conacelor dobrogene. Răsfățul este asigurat aici, fie că alegi să citești în grădina luxuriantă, pescuiești de pe ponton, lenevești în hamac sau te răcorești la piscină în zilele calde de vară.

Cu barca pe lacurile de smarald

Poți să savurezi farmecul Deltei Dunării în plimbări scurte cu barca pe lacuri și canale, dar și pe distanțe mai lungi în căutarea monumentelor naturii. Descoperă plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe sau aventurează-te pe dunele de nisip de la Letea în căutarea cailor sălbatici, a dunelor de nisip și a lianelor grecești încolăcite de arborii seculari.

Black Friday! 50% reducere la vacanțe în Delta Dunării

Despre Delta Dunării se spune că ar fi locul 'unde se plămădește un nou uscat' și chiar așa este, pentru că în fiecare an suprafața rezervației se mărește cu circa 40 de metri pătrați datorită aluviunilor depuse de Dunăre. Aici poți să surprinzi în fiecare sezon noi insulițe de nisip – devenite adevărate sanctuare pentru păsările sălbatice, dintre acestea cele mai noi sunt Sacalin și Musura, ce oferă peisaje rupte din destinațiile exotice, dar pe care încă nu este permis accesul vizitatorilor.   

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar astazi, 23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta