50% reducere la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

50% reducere la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

Gulliver Delta Resort dă startul marilor reduceri la pachetele turistice de 4 și 5 zile în Delta Dunării pentru 2019, în plină campanie de Black Friday. Evenimentul se desfășoară online în perioada 22-23 noiembrie, iar ofertele de vacanță sunt mai tentante ca niciodată!  

Maratonul reducerilor de Black Friday

Profită de 'reducerile negre' de până la 50% la vacanțele în Delta Dunării și descoperă Rezervația Biosferei parte din UNESCO la tarife imbatabile! Plătești un sejur de 4 sau 5 zile cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*. Oferta este valabilă doar în perioada Black Friday (22-23 noiembrie), în limita locurilor disponibile!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți pornesc de la numai 571 lei/persoană, respectiv 626 lei/persoană, și includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

50% reducere la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

Vacanță în sânul tradițiilor la Gulliver Delta Resort 4*

Dacă nu ai reușit să descoperi Delta Dunării, îți poți face încă de acum planuri de vacanță pentru 2019, profitând de ofertele valabile de Black Friday. Gulliver Delta Resort 4* este un complex hotelier dezvoltat în armonie cu natura în stil specific lipovenesc și poziționat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Acest complex hotelier era  alegerea perfectă atât pentru familiile cu copii, tinerii în căutare de aventuri cât și pentru seniorii dornici de relaxare.

Gulliver Delta Resort 4* dispune de facilități moderne pentru ca șederea ta aici să fie una de neuitat. În zilele relaxante poți pur și simplu să stai în balansoar în grădina luxuriantă, să pescuiești de pe ponton ori să te bălăcești în piscină (deschisă în sezonul cald).

Descoperă muzeul biodiversității

50% reducere la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

Poți să descoperi sălbăticia deltei în excursii opționale cu barca pe lacurile pline de nuferi și canalele dantelate de rogoz și papură. Iar dacă ești dornic de experiențe culturale fă un tur al Dobrogei de Nord, unde se vizitează Martirionul de la Niculițel, Mănăstirile Cocoș, Saon și Celic Dere sau cetatea Enisala.

Delta Dunării este un adevărat paradis pentru iubitorul de natură. Într-o escapadă în acest ținut sălbatic poți să îmbini sesiunile de observare a păsărilor și pescuitul cu momentele relaxante pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

Dacă ești în căutarea locurilor cu aer exotic, nu rata Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și cea mai veche rezervație naturală din România. Aici poți observa caii sălbatici, dunele de nisip, stejarii seculari de care stau agățate liane grecești, iar în plin sezon, dacă ai noroc, vei putea surprinde și păturile de orhidee sălbatice.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar în perioada 22-23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta