„Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu”. Octavia Geamănu, reacție după ce a fost criticată că doarme separat de soțul ei

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au dormitoare separate. Cei doi soți dorm separat încă de la începutul relației lor, înainte să se căsătorească. Imediat după ce s-a aflat acest amănunt despre viața de cuplu a celor doi, vedeta a fost criticată.

Acum, într-o postare pe Facebook, vedeta a explicat că își trăiește viața după bunul plac. „Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva', a spus vedeta, care a mai zis că toți membrii familiei sale au camere proprii, așa se bucură de intimitate.

„Eu cu spațiul meu unde îmi place să mă retrag, să văd ce film am eu chef, să citesc, să mă machiez, să scriu fără să îmi simtă cineva prezența. Marian cu atelierul lui de pictură și spațiul lui de studiu, de care în mod sigur are nevoie. Andrei cu camera lui de joacă și dormitorul lui de când s-a născut', a mai zis ea.

octavia-geamanu-si-marian-ionescu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a mai observat că a fost criticată pentru relația pe care o are cu Marian Ionescu, mai ales că dorm separat. Octavia Geamănu spune astfel cum reușește să aibă o un mariaj frumos. „Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viață, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil. Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să ii respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău?

Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm. Multe cupluri se culcă pe urechea lui e a mea', e al meu', însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împărți viață cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va caută altceva. Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți', a mai scris ea în mediul online.

Care e motivul pentru care Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au un copil împreună, pe Andrei. Fiecare are dormitorul lui, chiar și băiețelul lor. „Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui’, a mai explicat Octavia Geamănu.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.

Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită’, a mai declarat Octavia Geamănu pentru playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete