Fiica Oanei Roman a ajuns la psiholog: „Este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență”. Isabela are aproape 9 ani

Oana Roman a explicat într-o postare pe rețelele de socializare că și-a dus fiica la psiholog. Spune că Isabela suferă după ce tatăl ei, Marius Elisei, a plecat de acasă. Ei obișnuiau să stea mult timp împreună, însă acum se văd mai rar.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, el a plecat de acasă. Vedeta a fost deranjată mai ales de faptul că acesta nu lua legătura cu fiica lor. La scurt timp, Marius și Isa s-au întâlnit, s-au revăzut.

Chiar și așa, Isabela suferă după ce părinții s-au separat. „Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana', a mărturisit Oana Roman pe Instagram, conform spynews.ro.

fiica-oanei-roman-la-psiholog-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ea îi spune: Ana cu care fac dezvoltare personală. Și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea', a adăugat vedeta.

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat sfârșit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal în urmă cu câteva săptămâni. În spațiul public și-au aruncat cuvinte dure, s-au jignit reciproc, însă acum vedeta a revenit la sentimente mai bune, mai ales după ce Marius Elisei s-a văzut cu Isa, fetița pe care o au împreună.

Vedeta recunoaște că a exagerat și ea, mai ales că a fost nevoită să se descurce singură și cu casa, afacerea, dar și cu mama ei care e internată într-un centru.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit.

Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem’, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Vedeta își dorește ca de acum înainte să fie mai liniștită, să încheie definitiv scandalul cu Marius Elisei. „Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează.

M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna’, a adăugat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete