Obiecte decorative cu flori de mac pentru casa ta

Am tot vorbit despre primăvară şi flori şi despre cum, odată cu sezonul cald, putem fi din nou feminine prin piesele vestimentare pe care le purtăm. Dar pe lângă toate acestea, ca să ne putem bucura şi mai mult de renaşterea naturii, putem aduce primăvara şi în casele noastre.

poza 1

Farfurie Stella, 20 lei

Ceaşcă Encianporcelan, 40 lei

Decorează-ţi casa cu flori

Florile sunt bijuterii ale naturii şi sunt impresionante atât vizual, cât şi olfactiv. Şi atunci cât sunt puse în casele noastre, parcă aduc natura puţin mai aproape, mai ales în mediile urbane. Fie că le ţinem în vaze atunci când sunt în sezon, sau în ghivece, pentru ceva mai mult timp, nu încape îndoială ca acestea ne colorează puţin privirile de fiecare dată. Oricare ar fi alegerea, noi mai avem o propunere pentru a păstra florile în casă pentru şi mai mult timp.

poza 2

Sonerie bicicletă Cruf, 59 lei

Ilustraţie UrsulPoet, 65 lei

Florile de mac pentru un decor „natural'

Din multitudinea de produse cu flori pe care le-am găsit prin galeriile de pe Breslo, am tot făcut selecţii pe tipuri, haine, accesorii etc. Dar printre toate acestea, am găsit şi o grămadă de obiecte decorative, frumoase dar şi practice, pentru casa oricăreia. Şi ca să rămânem în temă, le-am ales pe acelea „îmbrăcate' în flori de mac. De la tablouri, la perne, la veselă, la cutii de depozitare, toate sunt o alegere ideală pentru un decor modern cu tente rustice. Iar contrastul dintre roşu, alb şi negru va aduce mereu un aer proaspăt şi delicat fiecărui colţişor sau perete al camerei voastre.

poza 3

Pernă KlausHandmade, 60 lei

Cutie Luluart, 100 lei

Ghiveci Facute.de.mana, 25 lei

Set perne Dushky, 150 lei

poza 4 Tablou ceramică Thalia, 19 lei

Scrumieră Encianporcelan, 40 lei

Vază Sorinoco, 55 lei

Pahar Stella, 20 lei

Suport şerveţele Camelia.handmade, 10,50 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda