7 lucruri pe care nu trebuie să le porţi niciodată la o nuntă

Eşti invitată la o nuntă şi trebuie să îţi alegi ţinuta? Iată ce trebuie să eviţi.

Odată cu începerea verii, se dă startul invitaţiilor la nuntă. Asta înseamnă că trebuie să îţi creezi ţinute noi, elegante, dar în care să te şi simţi suficient de confortabil – poate suna destul de uşor, însă, în practică, poţi gafa cu nenumărate elemente.

7 lucruri pe care nu trebuie să le porţi niciodată la o nuntă

Iată ce lucruri nu ar trebui să porţi niciodată la o nuntă:

O rochie prea scurtă

Dacă ţi se pare că o rochie este frumoasă, însă ai vedea-o în club, atunci nu se potriveşte pentru o ţinută de nuntă. Încearcă să porţi fuste care sunt la o palmă sau două de genunchi, şi nu mai scurte, astfel rişti să ai un aspect vulgar.

O rochie albă, lungă, care seamănă cu a miresei

Înţelegem că vrei să laşi o impresie cât mai bună şi să arăţi minunat, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci concurenţă miresei. Evită orice rochie albă sau crem, lungă şi care ar semăna în vreun fel cu cea a miresei.

Rochie neagră, lungă

Tradiţia spune că, dacă porţi o rochie neagră la o nuntă, aduci ghinion mirilor. Dincolo de superstiţii, nu vei fi apreciată dacă vii într-o astfel de ţinută la nuntă, deoarece faci notă discordantă cu celelalte persoane prezente, care cu siguranţă vor purta culori cât mai vesele şi aprinse.

Pantofi cu platformă prea înaltă

Din nou, ca şi în cazul rochiilor prea scurte, trebuie să faci diferenţa dintre dress-code-ul pentru club și cel pentru nuntă. Alege mai degrabă pantofi stiletto, cu care cu siguranţă nu vei da greş. Spre exemplu, o pereche mai colorată, aşa cum poţi găsi şi pe StarShiners.ro, va da un plus de valoare ţinutei tale, deşi respectă un model clasic, până la urmă.

Jeanşi

Sub nicio formă nu trebuie să mergi îmbrăcată în jeanşi la un astfel de eveniment, indiferent de modul în care vei accesoriza aceşti pantaloni. Vei da dovadă de lipsă de respect faţă de organizatori şi de dress-code-ul sugerat.

Rochie de prinţesă

Rochia cu crinolină, ce te face să arăţi precum o prinţesă, nu este o variantă prea bună pentru o nuntă. Nu numai pentru că îţi va da un aspect pretenţios şi neadaptat, însă îţi va fi realmente greu să te mişti cu ea.

Costum Office

Lasă costumele office pentru job şi nu le folosi şi pentru evenimente festive. Aici trebuie să fii elegantă, însă dintr-un alt punct de vedere.

 

Foto: outnow.ch

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda