Obiceiul alimentar neobișnuit al prințesei Charlotte, pe care l-a moștenit de la Kate

Mica prințesă în vârstă de șase ani este neînfricată când vine vorba de mâncare. Mânâncă alimente de care majoritatea copiilor nici nu vor să audă…

Prințesa Charlotte are o paletă de alegeri alimentare foarte sofisticată pentru vârsta ei. Fiica de șase ani a Ducelui și Ducesei de Cambridge iubește alimentele obișnuite preferate de majoritatea copiilor, inclusiv paste și prăjituri, totuși Mica Prințesă este la un nivel avansat față de alții… deoarece unul dintre alimentele ei preferate sunt măslinele. Și asta nu e tot!!

Se pare că Charlotte este un mare fan al gustărilor sărate. În timp ce majoritatea copiilor preferă napolitane, caramele și biscuiți la această vârstă, Charlotte pare să fi luat un obicei de la mama ei, care, de asemenea, a preferat să mănânce măsline în copilărie.

Gustarea ei preferată a fost dezvăluită în 2018 în timpul vizitei ducesei Kate la Spitalul Great Ormond Street, unde a discutat cu Rafael Chana, un copilaș în vârstă de patru ani, din East Preston, care aștepta un transplant de inimă. Rafael i-a dezvăluit Ducesei că îi plac măslinele, la care Kate i-a răspuns: „Și eu mâncam multe, multe măsline când eram mică'.

Cu toate acestea, nu este singurul gust precoce pe care Prințesa Charlotte îl arată la vârsta fragedă de șase ani. De fapt, prințesa iubește mâncarea picantă chiar mai mult decât tatăl ei, prințul William. Când părinții micuței l-au vizitat pe prințul Shah Karim Al Hussaini, Aga Khan IV, înainte de turneul lor în Pakistan în 2019, Kate a vorbit despre modul în care îi place să gătească curry acasă.

Ea a precizat că adaugă condimente în mâncărurile copiilor, atât pentru prințul George cât și pentru micuțul Louis, dar a ținut să adauge: „Charlotte rezistă cel mai bine la alimentele picante și iuți'.

Între timp, William, ducele de Cambridge a fost sincer cu privire la faptul că preferă mâncarea blândă, glumind pe seama condimentelor orientale. Gusturile lui alimentare sunt, așa cum a precizat, “mai soft, nu foarte picant.”

Foto: Hepta

Citeste și:

Cum arată Romanița Iovan la 56 de ani. Fostul fotomodel a pozat în costum de baie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete