Cum arată Thalia în costum de baie la 49 de ani. Și-a arătat silueta de adolescentă

Are 49 de ani și o siluetă de invidiat! Celebra Thalia a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. Nu poartă vreo rochie spectaculoasă, ci a apărut chiar în costum de baie!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Thalia e una dintre cele mai iubite cântărețe la nivel internațional. Aceasta a jucat chiar și în telenovele, așadar a cunoscut succesul pe mai multe planuri. E fericită și din punct de vedere personal, e căsătorită cu Tommy Motola din anul 2000 și au împreună doi copii.

Artista a captat acum privirile și aprecierile tuturor cu fotografiile realizate recent. Artista apare în două costume de baie, se pare că a avut ședință foto la piscină. Și-a arătat formele și silueta de adolescentă. La aproape 50 de ani, cântăreața nu are vergeturi sau celulită. Probabil se întreține, face sport și are un regim alimentar echilibrat.

Fanii săi au remarcat ipostazele vedetei în costum de baie, au apreciat imaginile postate de aceasta pe Instagram, i-au oferit sute de mii de like-uri.

Boala de care suferă Thalia

Viața celebrei artiste Thalia a luat o întorsătură neașteptată acum mai bine de 12 ani. Chiar în ultimele luni ale primei sale sarcini, a simțit că ceva nu este în regulă. Oboseala severă, durerile constante și transpirația excesivă au fost primele semne care au determinat-o să acționeze. După patru teste de laborator, a avut în cele din urmă diagnosticul ei: boala Lyme.

De atunci, soția lui Tommy Mottola și-a propus zilnic să aibă grijă de sănătatea ei și să ia măsurile corecte pentru a o păstra în siguranță. O simplă mușcătură a unei căpușe este suficientă pentru a declanșa boala, așa că Thalia ia tot felul de măsuri de precauție atunci când ea și familia ei intră în zone împădurite, deoarece acel tip de habitat este plin de acei paraziți.

„M-am îmbolnăvit în urmă cu doisprezece ani. Acum mă simt fantastic datorită tratamentelor pe care le-am urmat, schimbării sănătoase a stilului de viață, a alimentației, a exercițiilor fizice și a gândirii pozitive.’

Cântăreața a adăugat că, din cauza lipsei de informații, boala Lyme este adesea diagnosticată greșit ca o serie de alte boli. „Este ca o epidemie tăcută numită ‘marele imitator’, deoarece poate fi confundată cu lupus, scleroză multiplă, sindrom de oboseală cronică, poliartrită reumatoidă și fibromialgie, printre multe altele’, a explicat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete