Oase, coprezentatorul emisiunii Asia Express, primele declarații despre noul sezon: „Nu ne-au lăsat să…”

Încă puțin și noul sezon al emisiunii Asia Express va fi pe micile ecrane. Cei care au fost acolo deja au văzut primul episod al experienței prin care au trecut. Oase, coprezentatorul emisiunii Asia Express, a oferit și primele declarații despre ce s-a întâmplat pe Drumul Împăraților.

Debutul noului sezon Asia Express va avea loc pe 18 septembrie. Telespectatorii îi vor putea urmări pe concurenți în cele mai neașteptate situații și vor vedea cum au făcut față obstacolelor întâlnite.

Oase a mărturisit că acest sezon a fost presărat cu o mulțime de provocări care mai de care mai dure mai ales că s-a filmat în pandemie. Coprezentatorul emisiunii a declarat că a văzut oameni speriați, au întâmpinat o mulțime de interdicții, astfel că nu doar concurenții au fost supuși unor situații dificile, ci întreaga echipă.

„A fost extraodinar de greu pentru mine, a fost foarte greu din toate punctele de vedere, în primul rând te loveai de interdicții, de oameni speriați, până și la mine a fost absolut de greu, nu știu cât de greu a fost pentru ei, le vedeam fețele, a fost foarte greu, chiar nu mă așteptam', a spus Oase la Xtra Night Show.

Cu toate acestea, locurile prin care au trecut au fost extrem de frumoase, inedite, cu trasee coplicate. Oase susține că telespectatorii vor fi încântați și vor aștepta, garantat, cu sufletul la gură fiecare ediție.

„A fost foarte interesant și foarte lung, a fost foarte interesant, nu mă așteptam să văd chestii așa șocante, dar a fost absolut șocant. Imaginați-vă cât de greu ne-a fost dacă nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară', a mai spus el.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete