Simona Halep a confirmat, în sfârșit, data nunții sale!

Mai e puțin până la nunta Simona Halep și a lui Toni Iuruc. Discretă, de obicei, în ceea ce privește viața personală, sportiva a fost dată de gol de nimeni altul decât Ilie Năstase.

La sfârșitul lunii iulie, la reședința Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, a avut loc o petrecere care a atras atenția presei. Evenimentul a fost atât de discret, încât toată lumea a speculat că aceea a fost petrecerea de nuntă. În realitate, a fost vorba despre o petrecere tradițională în rândul machedonilor, numită „nunta miresei'.

Simona și Toni au rămas rezervați și în ceea ce privește planurilor lor de căsătorie. Însă Ilie Năstase a fost cel care i-a dat gol cu perioada în care va avea loc nunta celor doi. Într-un interviu realizat pentru emisiunea Theo Show, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce planuri are pentru ziua de naștere a soției sale, Ioana. Iar acesta a răspuns: „am primit un telefon de la Simona Halep. Era la New York și-a spus că își face pe 15 cununia la Constanța, într-un local. Și-am decis să facem acolo, în local, și petrecerea Ioanei'.

„Domnul Năstase m-a dat de gol'

După eliminarea de la US Open, la întoarcerea în țară, Simona Halep a fost întrebată și despre planurile personale.
Aceasta a confirmat declarația lui Ilie Năstase: „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă', a spus tenismena.

Tradiția machedoneană

În tradiția machedoneană, „nunta miresei' este urmată de căsătoria civilă, apoi cea religioasă și petrecerea propriu-zisă. La acel moment, s-a speculat că ar fi fost o nuntă grăbită, motivul fiind că Simona Halep ar fi însărcinată. Însă realitatea a infirmat acest zvon.

Citește și: Ioana Ignat, cântăreața cu voce de înger

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete