Oana Zăvoranu o să ne uimească într-un nou mega serial: Sacrificiul

oana-zavoranu-2

Deși toată lumea știe, puțini au fost cei care chiar au recunoscut cu voce tare: Oana Zăvoranu, deși nu are studii de arta actorului sau facultate de teatru, este mai talentată decât multe actrițe cu patalama și experiență scenică.

Este nativ, i se potrivește, este naturală iar replicile îi curg firesc. În 2004 când a debutat în telenovela autohtonă Numai Iubirea, talentul ei actoricesc a lăsat audiența cu gura căscată. A intrat atât de bine în rolul Andreei Damaschin, încât ai fi jurat că Oana Zăvoranu este născută să facă actorie… Anul următor a fost distribuită în serialul Păcatele Evei, tot o producție semnată Ruxandra Ion, cea care a văzut adevăratul potențial artistic în Oana Zăvoranu.

În toamna acestui an aceeași șlefuitoare de diamante, cum este Ruxandra Ion va scoate pe piață serialul Sacrificiul, iar Oana Zăvoranu îi va da replica lui Dorian Popa. Filmările sunt în toi, iar producția se anunță a fi una grandioasă, povestea având la bază un fapt real intercalând întâmplările din viața a trei familii.

Oana Zăvoranu are 45 de ani și a intrat în conștiința colectivă din cauza numeroaselor scandaluri provocate cu propria familie sau cu presa de scandal.

Distribuția serialului este, conform Ruxandrei Ion, una ‘absolut excepțională, formată din tineri (nume noi), tineri de care știți deja, dar și monștrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător și regizor ar fi onorați să îi aibă în distribuție, a precizat cunoscuta producătoare pentru paginademedia.ro

Primul episod din acest family drama, cum a fost descris, va fi difuzat la toamnă pe postul Antena 1 și este descris ca fiind o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani.

Foto: Libertatea

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la CUTREMURUL DIN 1977: Eliza Petrăchescu, o actriță complexă

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la CUTREMURUL DIN 1977: Daniela Caurea, scriitoarea cu ochi visători

Asasinul Mihaelei Runceanu trăiește bine-mersi în Anglia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete