Oana Roman, victima bullyingului în copilărie. „Am fost extrem de agresată verbal”

Oana Roman EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

După ce recent a circulat în mediul online o filmare cu o adolescentă în vârstă de doar 13 ani agresată de alte patru minore, mai multe vedete din țara noastră au ales să vorbească deschis despre bullying.

Oana Roman, victima bullyingului în copilărie. „Am fost extrem de agresată verbal”

Una dintre aceste vedete este Oana Roman (44 de ani). „Am fost victima bullyingului, pentru că eram altfel, iar tendința celorlalți copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei.

Eu nu voiam să port pampoane, părinții mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta, am fost extrem de agresată verbal. Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman: „Einstein ar fi fost fascinat dacă ar fi trăit era online”

„Cantitatea de ignoranță, ură viscerală și răutate în online este «absolut» infinită. Einstein ar fi fost fascinat dacă ar fi trăit era online. El credea că doar prostia e infinită. :))))”, mai scria în trecut vedeta, tot în mediul online.

Vedeta nu este străină, așadar, nici cyberbullyingului care ia amploare pe zi ce trece. Oamenii se simt îndreptățiți să jignească în mediul online, în loc să nu mai urmărească persoanele pe care nu le plac.

Recent, alături de două imagini înainte&după cu silueta ei, Oana a primit astfel de comentarii: „Nu văd diferența, doar că acum, în 2020, ai pozat mai puțin îmbrăcată .. / Păi dacă ți-ai tăiat stomacu’ normal că se poate”.

Fosta prezentatoare de televiziune și Marius Elisei formează un cuplu de mai mulți ani. Perechea are împreună o fiică, Isabela Maria, și, în ciuda problemelor pe care care le-au întâmpinat, cei doi nu au ales să divorțeze.

Foto: Instagram

Citește și:

Actriță din serialul „Game of Thrones”, răpusă de cancer. Fusese diagnosticată în luna martie

Alina Sorescu a clarificat zvonurile despre divorț: „Vreau să-mi văd mai departe de activitate”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Silvia Burlan, femeia lăsată orfană de soția lui Adrian Păunescu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete