Oana Roman, vacanță fără Marius Elisei: „El se sacrifică”. Motivul pentru care pleacă fără iubit

După ce s-a zvonit că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou, vedeta anunță că va pleca în vacanță, în Franța, doar cu fiica ei. Iubitul ei va rămâne acasă.

De data aceasta, Oana Roman va pleca în vacanță doar cu fiica ei. Marius Elisei nu le va putea însoți, pentru că ca rămâne acasă să se ocupe de magazinul online pe care îl are cu partenera sa. Iubitul vedetei va fi cel care va livra coletele și se va asigura că toate clientele sunt mulțumite de comenzi. Pentru ca afacerea să meargă, Oana Roman a spus că iubitul ei a preferat să rămână acasă.

„Plecăm la Cannes duminică, Marius rămâne, pentru că este o perioadă în care site-ul merge destul de bine și are colete de trimis.

E greu să le explici doamnelor că trebuie să aștepte 5-6 zile pentru un colet. Ele doresc imediat și atunci el se sacrifică și astea 5 zile nu vine cu noi în Franța, pentru că vrea să se ocupe de colete, mai ales că pe cele din București – în zonele apropiate de birou, de casă – le livrează chiar el. Acesta este un plus pentru clientele noastre. După ce ne întoarcem din Franța, probabil că o să plecăm toți trei undeva, dar nu știu să spun încă unde', a povestit Oana Roman zilele trecute, pentru Impact.

Oana-Roman-si-Marius-Elisei-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete