Schimbări la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Dimineața cu noi” și cu știrile dimineții prezentate de Simona Pătruleasa

Începând de astăzi, 18 iulie, matinalul Dimineaţa cu noi' va difuzat de la 07:00; Ştirile dimineţii, prezentate de Simona Pătruleasa, de la ora 09:00!.

Emisiunea Dimineaţa cu noi' intră în casele telespectatorilor de la ora 07:00, telespectatorii urmând să îşi ia buna dispoziţie şi informaţia utilă cu o oră mai devreme decăt erau obişnuiţi, în fiecare zi, de luni până vineri. Bursucu, George Tănase şi Viviana Sposub, prezentatorii matinalului, îşi continuă misiunea cea mai frumoasă, aceea de a le aduce buna dispozitie celor din faţa micilor ecrane, încă de la primele ore ale dimineţii.

De asemenea, Ştirile matinale Kanal D, prezentate de Simona Pătruleasa, vor fi difuzate de la ora 09:00, în fiecare zi, de luni până vineri, imediat după Dimineaţa cu noi'.

Matinalul a început pe 14 martie

Matinalul Dimineaţa cu noi' a început pe 14 martie, la Kanal D. Emisiunea îi are ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

„Astăzi ne-am întâlnit să discutam mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine cu toţi membrii echipei. Vom face şi repetiţii pentru ca totul să arate şi să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină. În platou chiar am avut senzaţia că am ieşit în oraş, cu prietenii', a declarat Bursucu înainte de debutul show-ului matinal.

Matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase le oferă telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu lipsesc din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special pentru Dimineaţa cu noi', muzica bună şi multe alte alte surprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete