Oana Roman și-a înșelat soțul? Vedeta a recunoscut totul!

oana-roman-si-marius-elisei

Numeroase vedete acceptă provocări din partea fanilor pe rețelele de socializare. Oana Roman a acceptat să răspundă fanilor cu sinceritate și a fost directă atunci când a primit întrebări incomode.

Una dintre întrebări a fost dacă a avut sau nu o aventură de noapte, iar fanii au vrut să afle cine este bărbatul misterios.

„E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea', a răspuns Oana Roman pe Instagram.

Nu de puține ori s-a discutat în presă despre o posibilă relație dintre Oana și Pepe. Astfel, fanii au întrebat-o dacă aventura de o noapte a fost chiar cu latino-loverul României, iar aceasta a dat un răspuns pe care nimeni nu l-ar fi bănuit.

„Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer.'

Mai mult de atât, Oana Roman (44 de ani) a dezvăluit care sunt diferențele dintre ea și soțul ei. Ei sunt împreună de șase ani, iar căsnicia lor a fost de multe ori pusă sub semnul întrebării, chiar s-a scris într-o vreme că vor divorța. Vedeta nu s-a ascuns și a recunoscut că între ea și Marius Elisei (34 de ani) există o viziune diferită a modului de viață din cauza diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei, însă doar timpul va decide dacă le va afecta relația.

„Numai timpul va arăta. Să fim noi sănătoși!'

Mai mult de atât, provenind din medii sociale diferite, vedeta a mărturisit că bagajul cultural al soțului ei este altul decât cel pe care l-ar fi acumulat ea de-a lungul timpului.

„Există o diferență de background cultural, dar eu cred că asta nu are legătură cu relația noastră și cu iubirea, familia', a răspuns Oana Roman la întrebările fanilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete