Andreea Marin, în fața judecătorului! Ce trebuie să facă vedeta?

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost chemată în fața judecătorilor împreună cu iubitul ei, Adrian Brîncoveanu. Pe numele acestora a fost înregistrată o acțiune la Tribunalul București, la începutul acestei luni.

Dosarul se dispută între o veche „cunoștință' a consulului României în Libia, Eugenia C. și Adrian Brîncoveanu. Pe numele celor doi par a fi mai multe procese, doar unul singur soluționat, potrivit cancan.ro. Problema ar fi fost iscată din cauza unor modificări pe care Eugenia C. le-ar fi adus imobilului în care iubitul Andreei Marin ar avea locuința.

'Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta.

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor.

Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate.

Autorizează reclamantul să procedeze la îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina pârâtei, pe cheltuiala acesteia, în cazul în care pârâta nu se conformează obligațiilor stabilite în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act că reclamantul înțelege să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare', este decizia instanței din data de 29.01.2020, potrivit sursei mai sus menționate.

Adrian Brîncoveanu, „sufletul pereche' al Andreei Marin

La începutul acestui an, Andreea Marin a mers cu iubitul ei într-o vacanță exotică. Aceasta a declarat atunci cât de împlinită se simte alături de Adrian Brîncoveanu și cum acesta îi este, cu adevărat, suflet pereche în ciuda numeroaselor obstacole întâlnite.

„E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești trei ani de când suntem împreună', a afirmat Andreea Marin la începutul anului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete