Oana Roman, provocată să își măsoare corpul în direct

Oana Roman, provocată să își măsoare corpul în direct

Oana Roman este una dintre femeile ambițioase care au reușit să scape de kilogramele în plus datorită determinării și a perseverenței. Cu toate acestea, vedeta a fost acuzată de internauți că pozele pe care le postează pe rețelele de socializare sunt trucate.

Invitată în emisiunea „Showbiz Report', fosta soție a lui Marius Elisei a acceptat provocarea prezentatoarei de a-i fi măsurate talia și glezna. Apariția sa a fost una de excepție, ea purtând o rochie neagră, tip furou, un sacou verde și o pereche de pantofi roz decupați.

Oana Roman nu a ezitat să comenteze tăios la adresa celor care au acuzat-o că și-a modificat pozele.

„Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse', a declarat Oana Roman.

Moderatoarea emisiunii i-a măsurat circumferința gleznelor, rezultatul fiind de „21-22 cm', iar satisfăcută de aceste dimensiuni, Oana Roman i-a spus acesteia: „Deci, am picioarele la fel de subțiri ca ale tale'.

În ceea ce privește talia, fosta prezentatoare TV a declarat că la debutul luptei cu kilogramele în plus, măsura în talie 98 de centimetri, iar acum în urma măsurătorii, circumferința taliei ei este de 84 de centimentri, astfel că de la măsura 50 pe care o purta la sacou a trecut la 42.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete