Anunțul făcut de Iuliana Tudor despre emisiunea ei de la TVR 1: „Mi se pare fantastic, e o lume care nu e neapărat ancorată în 2023”

Din 16 aprilie, Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu emisiunea „Vedeta populară'. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00.

„Vedeta populară a devenit un fenomen şi iată că am ajuns la sezonul 9, în care am descoperit, în continuare, copii de 16 ani, acum împliniţi, care aşteaptă de ani buni să fie pregătiţi să urce pe scena emisiunii. Mi se pare fantastic, pentru că vorbim, totuşi, de o lume care nu e neapărat ancorată în cotidianul lui 2023; şi să vezi entuziasmul acestor copii, dorinţa lor de a fi acolo şi de a promova cultura tradiţională din România, aşa cum au văzut că se întâmplă în cadrul talent-showului nostru, este îmbucurător şi extrem de motivant pentru noi, ca echipă.

Aşa că vă invit, în seara de Paşti, să fiţi alături de noi, începând de la ora 21.00, la TVR 1. Eu – cu foarte, foarte multă bucurie, să vă spun Hristos a înviat!; dumneavoastră – cu liniştea şi tihna petrecerii Sărbătorilor aproape de cei dragi', a transmis prezentatoarea Iuliana Tudor.

iuliana-tudor-emisiune-tvr-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Schimbări în emisiunea „Vedeta populară', sezonul 9

Timp de nouă săptămâni, vom descoperi concurenţii sezonului 9, în şapte ediţii de concurs, urmate de semifinală şi finală. Surpriza pe care o aduce revenirea concursului este o nouă regulă: la finalul celor șapte ediții preliminare, concurenții plasaţi pe locul al doilea vor primi o nouă șansă de a se califica în semifinală.

Prin tragere la sorți, unul dintre ei își va putea continua drumul la „Vedeta populară'. La finalul sezonului, însă, unul singur va câștiga titlul de Vedetă Populară și Marele premiu de 100.000 de lei.

Aflaţi din nou la masa juriului, Grigore Leșe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion vor urmări cu ochi de specialişti evoluţia pe scenă a concurenţilor. Iar din culise, cuplul „Floarea şi Gheorghe' (Maria Buză şi Marius Rizea) se asigură că zâmbetul nu ne va lipsi de pe buze, prin momente spumoase de umor.

Ce se întâmplă în prima ediție „Vedeta populară', sezonul 9

Deschid sezonul 9 „Vedeta populară' cinci concurenţi provenind din zone geografice diferite: din Teleorman vine o artistă extrem de hotărâtă. Pentru a urma cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, tânăra de 17 ani şi-a mutat întreaga familie de la Videle la Bucureşti!

Mureşul este reprezentat de un viitor IT-ist, convins că automatica şi muzica populară se întâlnesc undeva. Îi concurează o olteancă de 16 ani, care vrea să îmbine folclorul cu medicina, precum şi o maramureşeancă de liceu, al cărei talent e moştenit de la bunicul ei, cantor la biserica din sat.

Nu în ultimul rând, pe scena „Vedeta populară' urcă un sucevean pe care întâlnirea cu Sofia Vicoveanca, în Italia, l-a îndreptat spre cariera muzicală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete