Oana Roman, atac dur la adresa cântăreței Irina Rimes, ambasador onorific al Zilei Brâncuși: “E incultă”

Numirea Irinei Rimes ca ambasador onorific al Zilei Brâncuși a stârnit un val de controverse, mai ales după ce a demonstrat că nu are cunoștințe legate de marele sculptor. Oana Roman, o bună cunoscătoare a vieții și operei lui Brâncuși, nu a ezitat să lanseze un atac dur la adresa cântăreței Irina Rimes și să taxeze ignoranța acesteia. 

Oana Roman, fascinată de Brâncuși

Într-o postare pe facebook, Oana Roman a spus că, din punctul ei de vedere, Irina Rimes este incultă: “Nu o duce capul deloc”, a scris fiica fostului premier pe rețelele de socializare. Oana a precizat că, personal, este o admiratoare a lui Brâncuși, îi cunoaște și îi apreciază opera, în timpul facultății a scrisa o amplă lucrare despre Brâncuși pe care a primit notă maximă și, mai mult decât atât, a avut privilegiul de-l cunoaște personal pe academicianul Radu Varia, unul dintre cei mai mari specialiști în opera lui Brâncuși:

“Am un cult pentru Brâncuși, l am studiat încă de când aveam vreo 16 ani impinsa fiind sa l descopar de către Academicianul Radu Varia, unul din cei mai mari critici de artă din Lume si un mare specialist în Brâncuși […] Am vizitat toate muzeele din Europa si Sua unde se află opere Brancusiene si cunosc opera si istoria lor îndeaproape. Sunt deci îndreptățită să spun ca nu vreau ca Brâncuși dupa ce a fost batjocorit im Romania de la început, continuă să fie si in 2020“, a scris Oana pe Facebook.

Intervenția Oanei nu a rămas fără urmări, mulți dintre cei care i-au comentat la postare luându-i apărarea Irinei Rimes și bătându-i obrazul Oanei:

“Te iubesc, dar m ai dezamăgit pentru că ai făcut o proastă pe Irina”

“O cunosti pe irina personal si stii ca e saraca cu duhul ? sarac cu duhul inseamna prost. e o jignire. daca e o parere avizata, asta e, desi, puteai sa folosesti alte cuvinte, sa ti exprimi altfel parerea. nimanui nu-i place sa fie jignit … dar daca ne dam cu parerea doar asa, nu e ok”

“Esti o penibila, frustrata, care in afara de faptul ca a fost inselata de partener cu un barbat, nu ai realizat nimic in viata si tot te lauzi cu perioada de glorie a lui Petre Roman. Te reneaga pentru ca ii este rusine cu tine, chiar nu pricepi, penibilo?”

Ce a determinat-o pe Oana Roman să o jignească pe Irina Rimes

Răspunzând comentariilor, Oana Roman a subliniat faptul că discursul incoerent, lipsit de idei clare, dar plin de bâlbe al Irinei Rimes au determinat-o să ia atitudine: “Am ascultat un discurs. Incoerent, aberant, plin de balbe, haotic, lipsit de substanță, fără nici o idee clară. Asta arată că nube a pregătit deloc si ca nici nu are nativ capacitatea de a se exprima logic in public pe un subiect atât de important. Nu putem sa lăsăm chiar pe oricine sa spuna orice. Mie mi se pare ca intr un fel multi se identifică cu lipsa ei de substanță si de aia se supăra asa rău. Cânta bine si mi plac piesele ei dar nu are ce cauta in alt context mai ales in unul legat de Ministerul Culturii și fenomenul Brâncuși”.

Nu am facut o cu ușurință. Ci dupa ce am ascultat stupefiata un discurs elucubrant despre nimic . Despre cum ii trimite mama ei mâncare cu autocarul de la chișinău. Cand ea trebuia sa vb despre Brâncuși si valorile Universale ale operei lui“, și-a justificat Oana atacul la adresa artistei moldovence.

Nu am spus că e proastă, ci că nu o duce capul. Îmi mențin afirmația. Când accepți să fii ambasador Brâncuși dar habar nu ai despre ce e vorba atunci îți asumi criticile celor care sunt profund revoltați de prestația jalnică. Punct“, a continuat Oana.

Citeste si

Ziua Constantin Brâncuși. Ce evenimente vor avea loc la București și la Târgu Jiu cu acest prilej

Oana Roman reacționează vizavi de presupusa legătură dintre Marius Elisei și transsexualul Delia

Foto: facebook Oana Roman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete