Oana Roman reacționează vizavi de presupusa legătură dintre Marius Elisei și transsexualul Delia

Oana Roman a avut prima reacție vizavi de scandalul în care este implicat fostul ei soț și transsexualul Delia, scandal care, de câteva zile, ține prima pagină a tabloidelor. Oana a postat un mesaj tranșant pe rețelele de socializare în care clarifică lucrurile.

Oana Roman, implicată în scandal fără voia ei

Vedeta a precizat că nu dorește să fie implicată în acest scandal care nu o privește, dat fiind faptul că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei:

(…) În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înțeleg că am dreptul la imaginea și numele meu și pentru demnitatea mea și a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care NU mă privesc.

Așa cum am spus încă din decembrie anul trecut, eu și Marius Elisei suntem separați, în fapt, el nu mai locuiește cu noi și deși au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut și am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezența tatălui în viață sa. Totuși eu NU pot comenta faptele și conduita nimănui și nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea, nu doresc că numele meu să fie implicat în nici o discuție referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoană mea!', a scris Oana Roman pe contul de socializare, potrivit libertatea.ro

Transsexualul Delia a dezvăluit că a fost contactată în repetate rânduri de Marius Elisei

Transsexualul a declarat pentru spynews.ro că a fost contactată de mai multe ori de soțul Oanei Roman pentru a se întâlni. Delia Rexha a povestit că Marius Elisei a căutat-o de câteva ori, iar ultima oară stabiliseră chiar să se vadă la Oradea, acolo unde ea locuiește.

“Mi-a scris acum câteva zile. Dar înainte de acum câteva zile, mi-a scris acum vreo lună de zile de pe un alt cont de Facebook. Nu am știut cine este și i-am acceptat. Apoi a zis că este Elisei, soțul Oanei Roman, și i-am zis: < < Hai, lasă vrăjeala că nu cred eu în vrăjeala din asta. Ai cont fake! > > Și a zis: < < Nu, nu, dă-mi camera! > > Și mi-a dat camera și am văzut că e el, că și-a arătat jumătate de față […] A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile”, a declarat transsexualul Delia pentru sursa menționată.

Citeste si

Oana Roman, apariție de infarct la Revelionul Artiștilor. Cu o rochie scurtă și cizme peste genunchi, vedeta a atras toate privirile

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare dorință pentru anul 2020: Eu am iubit să…'

Foto: Facebook Oana Roman, Marius Elisei, Delia Rexha

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete