Dana Rogoz: “Înainte să rămân însărcinată, plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să am realizări de care să fiu mândră”

Dana Rogoz

Dana Rogoz și-a deschis sufletul pe blogul personal. Dana Rogoz: “Înainte să rămân însărcinată, plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să am realizări de care să fiu mândră”.

Într-o postare, vedeta a recunoscut că întotdeauna și-a pus problema dacă face bine ceea ce face.

Dana Rogoz: “Înainte să rămân însărcinată, plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să am realizări de care să fiu mândră”

De asemenea, Dana Rogoz a afirmat că înainte de a rămâne însărcinată, plângea gândindu-se că nu e ok să fie mamă înainte de a avea realizări de care să fie mândră.

“Nu sunt suficient de bună' – o replică pe care o aud deseori în mintea mea. Senzația că niciodată nu fac destul și că nu fac suficient de bine. Am crescut cu acest nu sunt suficient de bună', încât chiar și atunci când anumite reușite veneau, fie nu le priveam obiectiv, fie îmi era rușine să mi le asum, minimalizandu-le constant, că și când nu mi se cuvenea să mă bucur de ele.

Știu că vine din educație. Foarte mulți din generația mea trăiesc fix același sentiment. Iar de la o anumită vârstă nici confirmările din exterior nu mai vin la fel de ușor – cum erau notele în școală, de exemplu. Sau începi să nu mai crezi în multe dintre aceste confirmări, lumea fiind plină de impostori. Așadar, dacă nu ai învățat să te autoevaluezi corect, e nasol. E groaznic când întâlneșți un om plin de el, care are senzația că e atotputernic și atotștiutor, dar nici unul care e constant nemulțumit de el nu-ti e prea simpatic. Așa că de ceva timp, am început să fiu mai atentă la tot ce fac și mă străduiesc să învăț să mă bucur de reușite, așa cum sunt ele.

Nu știu cum o să va sune asta, dar cu vreo câțiva ani înainte să rămân însărcinată, plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să am realizări de care să fiu atât eu mândră, cât și copilul meu, atunci când va crește. Acum evident că în ceea ce privește maternitatea, simt complet diferit lucrurile. Dar la momentul acela, sentimentul de neîmplinire, de neajuns, de “nu sunt suficient de bună”, era cât se poate de clar.

Am avut tot timpul așteptări mari de la mine și nu știu dacă voi simți vreodată că mi-am atins potențialul, ăla care mi s-a dat, adică să zic împăcată că “Da, domne, am fost în momentul X suficient de bun'. “Mereu va rămâne locul de “mai bine”, loc de “mai bună de atât”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir și au împreună un băiețel pe nume Vlad Luca.

 

Foto: Facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete