Oana Radu, dezvăluiri despre modul în care își câștigă traiul: „Mă trezesc la 5 dimineața”

Oana Radu este una dintre artistele devenite celebre în urma participării sale la emisiunea „Vocea României'. De-a lungul timpului, cântăreața a întâmpinat o mulțime de probleme din cauza kilogramelor în exces și a suferit o depresie majoră când iubitul său a fost incendiat și a pierdut lupta cu viața.

Oana Radu și-a aniversat, recent, ziua de naștere. Frumoasa cântăreață a împlinit 28 de ani și în cadrul emisiunii „Teo Show' a dezvăluit că soțul ei i-a făcut cadou suma de 9000 de euro pentru a-și cumpăra ceea ce își dorește. De asemenea, aceasta a mărturisit că își câștigă cu greu banii mai ales după ce pandemia i-a anulat majoritatea evenimentelor.

Oana Radu s-a luptat cu numărul de kilograme în plus mulți ani, însă de ziua sa s-a răsfățat cu pizza, paste, prăjituri, acesta fiind un „cadou' de la soțul ei cu condiția să revină rapid la dieta care a ajutat-o să slăbească. Cătălin a fost sprijinul ei în procesul de transformare a corpului ei motivând-o să meargă la sală și să aibă un regim alimentar echilibrat.

„Cel mai frumos cadou a fost că soțul meu m-a lăsat să mănânc ce vreau. Am avut aperitive, paste, pizza, fructe de mare, dulciuri, sărățele, suc, prăjituri, torturi. Am avut două torturi. A fost cu mult caramel sărat. M-am simțit foarte bine. Soțul meu… ce cadou să-mi facă?! Noi muncim foarte mult împreună și nu ne facem cadouri la modul că «îmi doresc asta, ai putea să scoți bani din firma noastră să…». M-am hotărât la un buget și i-am zis.

Oamenii care se uită acum la TV vor zice că sunt superficială. Eu am fost un copil foarte modest și am muncit pentru tot ce am. Eu am fost un copil sărac, atunci când începi să faci și tu 2-3 lei îți dorești și tu două-trei chestii. Bugetul a fost de 9.000 de euro. Îmi e și rușine să spun, că poate acasă sunt oameni care au multe lipsuri', a declarat Oana Radu în emisiunea de la Kanal D.

Cât despre activitatea sa din ultima perioadă, cântăreața a recunoscut că s-a reorientat având în vedere că pandemia de coronavirus i-a pus piedici în a susține concerte sau să meargă la evenimente. Astfel, Oana are un program foarte încărcat, trezindu-se în fiecare zi la 5 dimineața pentru a avea timp să-și ducă la bun sfârșit toate planurile care îi aduc satisfacții financiare. Oana Radu și-a vândut dieta care a ajutat-o să slăbească și are un bussines cu lenjerii modelatoare.

„Tu știi cât muncesc eu pentru 9.000 de euro? Mă trezesc la 5 dimineața. Fac o oră sau 45 de minute cardio pe stomacul gol, apoi iau micul dejun. Merg la sală și mă antrenez două ore, apoi merg să fac tranzacții la bancă sau plătesc furnizori. Merg la croitoreasă și las materialele pentru lenjeriile modelatoare, mă ocup de grupul de slăbit.

Apoi merg la studio și stau până pe la 7-8 seara, uneori și mai târziu. Îmi iau întotdeauna casoletele cu mâncare la mine, pentru că am ore fixe la care trebuie să mănânc. Mănânc oriunde aș fi și mănânc întotdeauna. Ajung acasă și fac facturi, preiau comenzi, uneori fac și coletele, editez singură pozele, mă gândesc la colecții noi, îmi filmez singură campaniile, editez filmările, mai lucrez la piese.

Chiar muncesc foarte mult. (…) Am mașina în rate. Nu-mi ajung banii. Noi ne-am achiziționat un apartament. Am dat un avans mai mare și în fine, mai trebuie să dăm niște bănuți. Am tot așteptat să ne luăm câte ceva. Îmi doresc o geantă, pantofi și o brățară. Am zis că mai aștept puțin și când o să fiu super-bogată, pentru că o să fiu, când o să-mi vină banii o să-mi iau tot ce vreau', i-a mai mărturisit Oana lui Teo Trandafir.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete