Ce fobii ciudate au vedetele de la Hollywood?

Uneori este greu de crezut că vedetele de la Hollywood sunt exact ca noi. De la hainele lor până la casele lor, există o mulțime de diferențe aparente. Dar când vine vorba de sănătatea mintală și de starea de bine, avem mai multe lucruri în comun cu acestea decât ți-ai putea putea imagina. O mulțime de vedete au mărturisit care sunt cele mai mari fobii și cele mai ciudate anxietăți ale lor și ce fac pentru a ușura stresul.

Lui Britney Spears îi este frică de reptile. Potrivit Just Starz, cântăreața pop americană este cunoscută mai ales pentru că a făcut începutul anilor 2000 mai mult decât memorabil. Vedeta suferă de ceva unic numit „Herpetofobie”, care se caracterizează prin faptul că are o frică intensă de reptile, inclusiv de șopârle și șerpi. Starul muzical recunoaște că aceste creaturi sunt pur și simplu ceva cu care nu se poate descurca absolut deloc și că va fugi cât o țin picioarele dacă întâlnește vreodată una în public sau în vacanță.

Megan Fox se teme de… hârtie. Actrița i-a spus lui Jimmy Fallon, în emisiunea The Tonight Show, că urăște hârtia uscată. Sunetul și atingerea ei îi dau fiori. Megan trebuie să facă ceva foarte neobișnuit pentru a face față acestei fobii. Ea a spus că trebuie să stea cu o cană cu apă lângă ea ori de câte ori lucrează cu hârtia și își înmoaie degetele în lichid pentru a crea umezeală pe vârful degetelor înainte de a întoarce o pagină. Hârtia poate deveni un pic iritantă, iar sunetul este pur și simplu apropiat de cel al unghiilor pe tablă atunci când ceva se zgârie pe ea, dar o frică totală de hârtie, precum și precauțiile lui Megan Fox, sunt neobișnuite.

Meghan FoxSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Johnny Depp „fuge' de clovni. Poate că Johnny Depp a interpretat câteva personaje interesante și ușor înfricoșătoare în filme, dar niciunul dintre aceste roluri unice nu a necesitat să se îmbrace în clovn, iar acest lucru l-a bucurat probabil destul de mult. Actorul se numără printre vedetele de la Hollywwod care și-a recunoscut fobiile și a mărturisit că zâmbetele lungi și false și fețele vopsite sunt ceea ce îl îngrozește în mod special când vine vorba de aceste personaje înfricoșătoare. „Coulrofobia” este numele oficial al fricii de clovni.

Lui Khloe Kardashian îi este frică de buric. Frica lui Khloe Kardashian de buric este extremă, ea chiar trebuie să poarte mănuși pe mâini și țipă atunci când trebuie să și-l spele pe al ei la duș. Această fobie se numește „Omphalophobia” și este un lucru real de care oamenii chiar suferă. Khloe spune că nu vrea să se uite la buricul ei și cu siguranță nu vrea să vadă buricul altcuiva, așa că încearcă să stea departe de ele.

Matthew McConaughey se teme de ușile rotative. Actorul Matthew McConaughey spune că se luptă cu o fobie numită “Cleithrophobia”, care se caracterizează printr-o frică intensă de ușile rotative și, mai precis, de a rămâne prins în ele. Acesta ar putea fi un gând care le trece prin minte celor mai mulți dintre noi atunci când trebuie să trecem printr-o ușă rotativă, dar gândul trece repede odată ce ajungem de partea cealaltă. Pentru actorul de la Hollywood, acesta se transformă în stres și anxietate pură. Într-adevăr, aceasta este o teamă reală, pentru că a fi prins într-o ușă rotativă nu pare a fi o experiență plăcută. McConaughey se teme, de asemenea, să conducă prin tuneluri.

Lui Nicole Kidman îi este frică de fluturi. Fluturii îi provoacă o anxietate extremă lui Nicole Kidman, care reacționează cu frică pură dacă îi vede zburând undeva în apropierea ei. Kidman spune că există ceva pur și simplu “straniu” la aceste insecte și nu prea înțelege de ce toată lumea crede că sunt atât de frumoși. De asemenea, ea a relatat că fluturii sunt niște lucruri destul de ciudate, în opinia ei. Frica de fluturi se numește “lepidoterofobie”, iar Kidman spune că suferă de ea.

Lui Katy Perry îi este frică de întuneric. Katy Perry se teme extrem de mult de întuneric; este vorba de o fobie numită “Nyctophobia”, care se caracterizează prin faptul că are o anxietate extremă când vine vorba de întuneric. Cântăreața recunoaște că trebuie să aibă în permanență lumina aprinsă, iar asta inclusiv atunci când doarme. Katy spune că o mulțime de lucruri înfricoșătoare și rele se întâmplă în întuneric și cu siguranță nu vrea să facă parte din niciuna dintre aceste posibilități.

Lui Channing Tatum îi este frică de păpușile de porțelan. Actorul disprețuiește cu desăvârșire păpușile de porțelan, iar acestea îl înspăimântă foarte, foarte tare. Channing Tatum a spus că ochii lor sunt mult prea realiști, până la punctul de a fi înfiorători și că uneori este greu să-ți amintești că nu sunt reale. De asemenea, el susține că atunci când trece pe lângă una dintre acestea, își imaginează că capul lor se învârte și îl urmărește tot timpul în timp ce trece prin zonă.

Eva Mendes este de asemenea, una dintre vedetele de la Hollywood care are fobii. Aceasta se teme de apă. Actriței îi este extrem de frică de apă și a recunoscut că are chiar și o piscină în casă pe care nu o poate folosi din cauza fobiei sale, dar acest lucru nu a împiedicat-o să cumpere casa în primul rând. Eva evită de obicei să înoate în piscine și chiar în ocean, mai ales pentru că nu știe cum să o facă. Din această cauză, ea nici măcar nu a încercat să pună piciorul în piscina ei.

Lui David Beckham îi este frică de broaște. Starul de fotbal David Beckham este cunoscut în întreaga lume pentru talentul său în acest sport, dar el suferă de fapt de o frică pe care mulți nu o cunosc. Beckham se teme profund de broaște și a avut curajul să vorbească public despre acest lucru în timpul unui interviu televizat. Numele oficial al fricii intense de broaște se numește “ranidofobie”, iar David Beckham a declarat că are această problemă în timpul unui documentar BBC.

Prin urmare, vedetele de la Hollywood nu au o viață lipsită de griji. Fie că este vorba de probleme de zi cu zi, fie că au diverse frici, acestea sunt oameni ca noi toți și încearcă din răsputeri să-și stăpânească mintea atunci când vine vorba de ceva ce nu pot controla.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete