Oana Lis, în lacrimi. Anunțul făcut despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai merge bine”

Oana Lis, în lacrimi. Anunțul făcut despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai merge bine”

Oana Lis a dezvăluit printre lacrimi prin ce trece soțul ei în vârstă de 78 de ani. Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate, iar ea este persoana care îi acordă atenția și îl îngrijește. 

Viorel Lis nu se mai poate deplasa, merge foarte greu, la un moment a folosit chiar și un cadru.

„Nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănătate, dar a pus capăt perioada de pandemie, pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu', a spus Oana Lis la Antena Stars, în timp ce avea ochii plini de lacrimi.

Vedeta a mai povestit că Viorel Lis trebuia să fie internat în spital, dar din cauza problemelor ridicate de pandemia de coronavirus, acest lucru nu a fost posibil. Viorel Lis a rămas în grija ei, acasă. „E foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine', a declarat Oana Lis care a specificat totodată că diagnosticul soțului ei e destul de complicat.

„E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții', a mai precizat ea conform spynews.ro.

Viorel Lis urmează un tratament

„Pentru vârsta și starea lui de sănătate el este bine. Este dureros. Acum face recuperare. Mulți au spus că am stat cu Viorel pentru bani, eu zic că dacă am stat 20 de ani cu el înseamnă că din iubire. Eu îl iubesc foarte mult și mă rog să meargă din nou, să mergem la evenimente.', a declarat recent Oana la Pro TV.

Oana și Viorel Lis vor să adopte un copil

Cei doi au făcut deja și demersurile.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept.

Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică', a declarat Oana Lis pentru redactia.ro, cu puțină vreme în urmă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete