Oana Cârmaciu a dezvăluit sexul bebelușului: „Am fost speriați la început”

Oana Cârmaciu, una dintre protagonistele serialului Sacrificiul, este însărcinată în 7 luni. Tânăra a dezvăluit sexul bebelușului.

„O să avem un băiețel. Deja am început să facem pregătiri. Avem mulți oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri dinaintea noastră.

Nici nu am născut și deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluși”, a mărturisit actrița, pentru Libertatea.

Oana Cârmaciu a dezvăluit sexul bebelușului: „Am fost speriați la început”

La aflarea veștii că este însărcinată, Oana a dezvăluit că iubitul ei a plâns de fericire: „Iubitul meu a plâns de fericire când a aflat, apoi s-a apucat să planifice ce avem de făcut.

Am fost speriați la început, e normal … sau, mai bine zis, puțin dezorientați, cred că e o exprimare mai potrivită pentru cum ne simțeam.

Toată lumea vorbea despre noile responsabilități, dar noi nu știam exact care sunt ele și ce avem de făcut.

Așa că o luăm metodic, pas cu pas. Lucrurile merg minunat când le oferi timp și spațiu să se deruleze în ritmul lor”.

Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat pentru ea

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani.

Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită.

Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită.

Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum”, a continuat Oana Cârmaciu, pentru aceeași sursă.

„Sunt foarte multe senzații și sentimente pe care nu le pot descrie și pe care nu cred că le-aș fi putut trăi prin niciun fel de altă experiență.

Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă.

Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei”, a încheiat actrița.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Mihaela Călin, experiență neplăcută cu serviciul de urgență 112, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Trecutul întunecat al lui George Burcea: a fost abuzat în copilărie. Acum a inițiat o campanie împotriva violenței domestice

Irina Shayk, declarații în premieră despre relația cu Bradley Cooper: „Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete