O vacanță în stil african

IMG_1427

Istorie africană, nisipuri fine, plaje întinse, situri arheologice, gustări și preparate tunisiene delicioase… Toate acestea te așteaptă în cele șapte zile de vacanță în țara unde visele se împlinesc – Tunisia!

O ploaie de petale de portocali

Fie că te vei plimba călare pe cămilă prin zonele deșertice ale Saharei, cu nisipuri fine de culoarea mierii, sau că vei petrece pe plajele însorite, în adierea ușoară a vântului, cu siguranță te vei bucura de un sejur de poveste aici.

Stațiunile cu hoteluri cu piscine luxoase, ascunse de livezile de portocali și aleile înverzite ale Tunisiei, îți vor oferi un cadru de vis. Nimic nu este mai romantic ca atunci când te afli în mijlocul portocalilor înfloriți, o ploaie de petale să se revarse asupra ta, cu parfumul lor încântător.

Ruinele romane din centrul Tunisiei, păzite de impunătorul vârf muntos Jebel Chambi, înconjurate de plantațiile întinse de măslini, fac din această țară un loc în care poți petrece o vacanță ideală.

Castele de pirați pe insula Djerba

Hoteluri de cinci stele, cu piscine și spa-uri luxuriante întinse, te vrăjesc cu preparate delicioase din pește și fructe de mare, sucuri de cactus sau portocale. Plimbările pe dealurile aride care țin de la Metlaoui, până la Maknassy îți arată fața „mării' deșertice.

Cele câteva mici buchețele de insulițe estice presărate cu palmieri născuți din apa mării, îți arată fața mai puțin cunoscută a Tunisiei. Vei putea intra în pielea piraților odată pășind pe insula Djerba, în castelul piraților, sau vei avea un moment de reculegere în sinagoga antică Ghriba.

Fotografiază-te în livezile de curmale, mere și rodii, sau savurează gustoasele fructe din grădinile umbroase și paradisiace.

Early Booking Tunisia

Hotel Prima Life Karawan 3* – de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours  (www.kartagotours.ro), +40 264 504 080

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta