O tânără a murit de Covid în timpul înmormântării mamei sale, moartă tot de…

Coronavirusul ucigaș face victime colaterale. Faptul că boala îi răpește pe cei dragi fulgerător naște drame inimaginabile. O tânără a murit de Covid în timpul înmormântării mamei sale, membrii familiei trăind cel mai negru coșmar al vieții.

Întâmplarea s-a petrecut în Marea Britanie, șocând opinia publică. Julie Murphy, în vârstă de 63 de ani, a murit după ce a contractat COVID-19 în azilul de bătrâni în care era internată. Femeia suferea și de scleroză multiplă și demență senilă. Familia a luat decizia de a o înmormânta alături de partenerul său de viață, decedat în urmă cu opt ani, la cimitirul Atherstone din Warwickshire. Din cauza regulilor impuse în ceea ce privește numărul maxim de persoane care pot participa la o înmormântare, familia a trebuit să delege numai cinci membri care să asiste la ceremonia funerară. La căpătâiul mamei decedate s-au aflat trei din cele patru fiice ale defunctei, Laura, Lisa, Kelly și unul dintre ginerii femeii. Cea de-a patra fiică, Sadie, în vârstă de 45 de ani, nu a putut fi prezentă la funeraliile mamei sale. Femeia suferise cu puțin timp înainte un transplant de rinichi, avea organismul imunodeprimat iar expunerea la coronavirus putea fi fatală pentru ea.

Membrii familiei participanți la înmormântare au povestit că, la un moment dat, Laura (32 de ani) a început să acuze puternice dureri în piept. Inițial aceștia au crezut că starea femeii este cauzată de tristețea și anxietatea provocate de tristul eveniment la care participa.  În momentul în care angajații cimitirului au început să coboare sicriul cu trupul neînsuflețit în pământ, tânăra a început să se plângă că nu poate respira. În acel moment rudele au realizat că situația este gravă și au alertat echipajul de urgență. Până la sosirea paramedicilor, surorile i-au acordat primul ajutor, aplicând manevrele de resuscitare în încercarea de a o menține în viață. În ciuda eforturilor lor și a personalului specializat, tânăra a decedat exact când ambulanța a ajuns cu ea la spital. Potrivit raportului medical, Laura avea probleme adiacente de sănătate, dar despre care nu s-a știut. 'Nu s-a putut face nimic pentru ea, atacul de cord a fost unul masiv. Să-ți pierzi sora la înmormântarea mamei este ca un film de groază. Avea doar 32 de ani…', a spus una dintre surori. 'Am vizitat-o pe mama cu puțin timp înainte de a muri. Purtam echipamente de protecție și cred că Laurei i-a făcut foarte rău să o vadă în acel mediu, în acea stare. A afectat-o foarte puternic', a adăugat și Sadie.

Tânăra a fost înmormântată lângă mama ei, după numai câteva zile.

foto: The Sun

Citeste și:

Descoperire medicală: Cei 5 factori care duc la forme grave de COVID-19

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate