O mai țineți minte pe Natalia Oreiro, „Îngerul Sălbatic” al anilor 2000? Iată cum arată actrița la aproape 44 de ani

O mai țineți minte pe Natalia Oreiro, „Îngerul Sălbatic” al anilor 2000? Iată cum arată actrița la aproape 44 de ani

Natalia Oreiro este născută la 18 mai 1977 în Montevideo, Uruguay și este o cântăreață și actriță uruguayană nominalizată la Grammy Latin. A jucat atât în telenovele, cât și în filme. Este cunoscută mai ales pentru participarea ei în telenovela Înger Sălbatic (1998-1999), care a fost un real succes în Argentina, și nu numai.

În România s-a difuzat la începutul anului 2000. O altă telenovela de succes a fost „SOS, mi vida' (2006) și a fost prezentată în peste 40 de țări. Anul acesta, „Regina telenovelelor', cum a fost supranumită va împlini 44 de ani, însă urmele trecerii timpului par să nu fi afectat-o, deoarece are același trup impecabil și același ten perfect pe care le avea în urmă cu două decenii.

O bună perioadă de timp, frumoasa Milagros a oscilat între cariera de actriță și cea de cântăreață, însă ușor, ușor s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor și și-a dedicat timpul familiei.

Frumoasa actriță formează un cuplu foarte bine sudat cu Ricardo Mollo, având o căsnicie ce durează de 20 de ani. Cei doi au un băiat de 9 ani, Natalia Oreiro devenind mamă pentru prima oară în 2012.

Foarte activă pe rețelele de socializare, frumoasa uruguayană postează imagini cu fiul ei, dar și cu ea de la diverse ședințe foto sau selfie-uri fără pic de make-up. La cei aproape 44 de ani, Natalia Oreiro este fericita posesoare a unui trup impecabil, trup pe care multe tinere și l-ar dori să-l aibă.

Momentan, „Regina telenovelelor' are propria sa linie vestimentară și este ambasador UNICEF în Argentina și Uruguay.

Foto: Hepta, Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete