O lume bolnavă: o rusoaică a încercat să-și vândă bebelușul nou născut pe net. Voia să-și cumpere o pereche de cizme moderne

Femeia, în vârstă de 25 de ani a dat un anunț pe internet că vrea să-și vândă bebelușul de numai o săptămână, informează The Sun.

Prețul pe care s-a gândit să-l ceară pe copilul nou-născut a fost 3000 de lire sterline. 

Luiza Gadzhieva, (25 de ani), a fost interceptată imediat de poliție după anunțul dat și pusă în arest. Motivația pentru gestul ei i-a uluit pe polițiști: căuta părinți adoptivi pentru bebeluș, și totodată cu banii obținuți din vânzarea fetiței de numai o săptămână intenționa să-și cumpere o pereche de cizme moderne.

Pentru a reuși prinderea femeii în flagrant poliția a făcut o ofertă la anunțul acesteia și a așteptat următoarea mișcare. Locația stabilită pentru vânzare: o cafenea din Moscova. În corespondența pe care Luiza Gadzhieva a purtat-o anterior vânzării copilului cu sora ei, aceasta povestea plină de cinism ce intenționează să facă cu banii obținuți pe copil și ce fel de cizme dorea să-și cumpere.

În cafenea, Luiza a întins copilul potențialilor cumpărători fără nicio emoție sau remușcare, a numărat banii și a scris o chitanță de mână. Prinsă în flagrant, aceasta a declarat că mai are trei copii acasă și că intenționa să folosească banii pentru a depune un depozit pentru o locuință. Dusă la poliție femeia a mărturisit că nu-i place cum sună acuzația “a încercat să-și vândă bebelușul”.

“Este nepoliticos…” a spus femeia polițiștilor care au prins-o în flagrant.

Pe toată durata inchizitoriului, femeia și-a ascuns fața pentru a nu fi fotografiată.

Foto: The Sun/Social Media

Citeste și:

Lista completă a țărilor din care se face carantină la sosirea în România

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri