O lume bolnavă: o rusoaică a încercat să-și vândă bebelușul nou născut pe net. Voia să-și cumpere o pereche de cizme moderne

O lume bolnavă: o rusoaică a încercat să-și vândă bebelușul nou născut pe net. Voia să-și cumpere o pereche de cizme moderne

Femeia, în vârstă de 25 de ani a dat un anunț pe internet că vrea să-și vândă bebelușul de numai o săptămână, informează The Sun.

Prețul pe care s-a gândit să-l ceară pe copilul nou-născut a fost 3000 de lire sterline. 

Luiza Gadzhieva, (25 de ani), a fost interceptată imediat de poliție după anunțul dat și pusă în arest. Motivația pentru gestul ei i-a uluit pe polițiști: căuta părinți adoptivi pentru bebeluș, și totodată cu banii obținuți din vânzarea fetiței de numai o săptămână intenționa să-și cumpere o pereche de cizme moderne.

Pentru a reuși prinderea femeii în flagrant poliția a făcut o ofertă la anunțul acesteia și a așteptat următoarea mișcare. Locația stabilită pentru vânzare: o cafenea din Moscova. În corespondența pe care Luiza Gadzhieva a purtat-o anterior vânzării copilului cu sora ei, aceasta povestea plină de cinism ce intenționează să facă cu banii obținuți pe copil și ce fel de cizme dorea să-și cumpere.

În cafenea, Luiza a întins copilul potențialilor cumpărători fără nicio emoție sau remușcare, a numărat banii și a scris o chitanță de mână. Prinsă în flagrant, aceasta a declarat că mai are trei copii acasă și că intenționa să folosească banii pentru a depune un depozit pentru o locuință. Dusă la poliție femeia a mărturisit că nu-i place cum sună acuzația “a încercat să-și vândă bebelușul”.

“Este nepoliticos…” a spus femeia polițiștilor care au prins-o în flagrant.

Pe toată durata inchizitoriului, femeia și-a ascuns fața pentru a nu fi fotografiată.

Foto: The Sun/Social Media

Citeste și:

Lista completă a țărilor din care se face carantină la sosirea în România

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri