O fetiță de 5 ani face furori pe internet cu părul ei

Mia Aflalo, este fetița care face furori pe internet cu părul ei. Podoaba capilară a micuței israelience este de-a dreptul impresionantă și stârnește valuri de admirație și uimire pe întreg mapamondul.

La 5 ani este posesoarea unor perechi de ochi verzi și a unui păr aproape incredibil de bogat, matur și spectaculos. Mia Aflalo a devenit în scurt timp vedetă pe rețelele de socializare, fotografiile ei fiind admirate și urmărite de mii de fani ai micuței. Deși are doar 5 ani, Mia a pozat deja pentru ediția britanică a revistei Vogue, dezvăluind astfel că în spatele frumosului ei păr se află un hair-stylist celebru din Israel.

Capul de păpușă al fetiței este “vânat” de marile companii producătoare de șampon și produse de îngrijire, chiar dacă Mia nu are vârsta necesară pentru a deveni o imagine iconică a unei coafuri moderne. Presa a numit-o deja Prințesa Mia, răsfățând-o cu pictoriale de modă și stil, iar imaginile postate pe Instagram strâng zeci de comentarii. Printre aceste comentarii se află și cele ale unor părinți care susțin că fetița este mult prea expusă lumii mondene, acest lucru având repercusiuni asupra dezvoltării și formării ei. Rămâne să admirați și să judecați și singuri dacă fotografiile cu fetița de numai 5 ani sunt un produs al lumii mondene în căutare după senzațional sau chipul angelic și armonios al unui copil ce trebuie admirat în toată splendoarea lui.

foto: facebook

Citește și:

Cum arăta Iulia Albu în copilărie? Vedeta a avut mereu o pasiune pentru modă: Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap'

Horia Brenciu:'Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalți, pentru că de acolo îți iei energie pentru următorul an'

Video-ul săptămânii: Macaulay Culkin e din nou Singur acasă', după 28 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete