O femeie s-a trezit din comă după ce a auzit vocea răposatului ei soț: „Nu este loc pentru tine”

O femeie susține că soțul ei decedat i-a salvat viața după ce a fost lovită de un autobuz. În timp ce unii ar putea considera că este o coincidență, o asistentă face lumină asupra unui fenomen numit „viziune”.

Carole Attle, o văduvă, susține că soțul ei decedat a intervenit și i-a salvat viața atunci când a fost lovită de un autobuz în timp ce făcea cumpărături în Stockton-on-Tees. Carole a suferit răni grave, inclusiv vânătăi pe tot corpul, o fractură de ochi și de nas, trei coaste rupte și o hemoragie cerebrală. Cu toate acestea, a supraviețuit.

A fost plasată în comă indusă medical și transportată la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough după ce a fost lovită de un autobuz pe 28 iulie anul trecut. Ea a petrecut în total 5 săptămâni la terapie intensivă, timp în care susține că a primit o vizită de la răposatul ei soț, David, care a decedat în 2019, la vârsta de 74 de ani.

Carole spune că David a încurajat-o să „continue să lupte” în timpul șederii sale în spital, deoarece „nu este loc la etaj pentru tine”. „După aceea, nu mai știu nimic până 5 săptămâni mai târziu, când m-am trezit pe un pat de spital”, a explicat ea, scrie Bright Side.

O femeie care lucrează ca asistentă la un centru de îngrijire paliativă face lumină asupra unui fenomen numit “vizionarism”, care apare în săptămânile care preced moartea unei persoane. Potrivit acesteia, oamenii pot începe să-i vadă pe cei dragi, prietenii sau animalele de companie decedate cu până la o lună înainte de deces.

Aceste viziuni pot avea loc în vis sau în timp real și, de obicei, sunt trăite doar de persoana care moare. Scopul asistentei este de a educa oamenii cu privire la procesul morții și de a atenua orice temeri sau anxietăți pe care le-ar putea avea cu privire la ceea ce ei sau cei dragi lor ar putea experimenta.

Foto: Facebook

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate