Povestea dramatică a unei tinere care și-a pierdut membrele după ce a născut

Viitoarele mămici sunt avetizate în mod constant cu privire la riscurile pe care le implică nașterea. Dar, până nu ți se întâmplă ție, teama nu te lovește niciodată cu adevărat. Acest lucru i s-a întâmplat unei tinere, o localnică din Texas care a suferit o cezariană pentru a o naște pe fiica ei Amelia. Ea nu știa că recuperarea nu va fi atât de ușoară pe cât credea.

Krystina Pacheco este o mamă curajoasă și curajoasă din Texas și a adus-o recent pe lume pe fiica ei, Amelia. Inima ei s-a umplut de iubire la gândul că în sfârșit își va ține în brațe micuța bucurie și o va lua acasă pentru a se alătura soțului și fiului ei. Din păcate, viața avea alte planuri pentru ea.

În ciuda unei nașteri prin cezariană aparent fără incidente, în curând avea să se confrunte cu o încercare care îi punea viața în pericol și care avea să-i pună la încercare puterea și curajul. Experiența sfâșietoare a proaspetei mămici după naștere este un caz dur despre cât de repede lucrurile pot lua o întorsătură nefastă.

La doar 2 zile după ce a fost externată din spital, Krystina Pacheco a continuat să se simtă rău chiar și după ce și-a luat medicamentele. Ea a avut febră, vărsături și dificultăți de respirație în timpul recuperării după naștere. Proaspăta mămică se simțea frustrată și îngrijorată, dar în cele din urmă a decis să solicite asistență medicală.

La vizita la medic, ea a fost transportată rapid la camera de urgență și mai târziu a fost transportată pe calea aerului la un alt spital din cauza stării sale în continuă degradare. S-a stabilit că aceasta suferea de șoc septic, o afecțiune care pune în pericol viața, în care organismul răspunde agresiv la o infecție. Echipa medicală a intrat rapid în acțiune, știind că timpul era esențial pentru a-i salva viața.

Pe măsură ce septicemia s-a instalat, starea de sănătate a Krystinei a continuat să se deterioreze, iar afecțiunea a început să aibă un impact grav asupra inimii, plămânilor și rinichilor. Familia ei, în special soțul ei, Jacob, a fost, în mod normal, tulburată și profund îngrijorată. El a mai adăugat că medicii îi dăduseră doar 20% șanse de supraviețuire, ceea ce a fost o constatare descurajantă pentru el.

„Nu au vrut să ne spună cât de aproape era de moarte, dar puteai să vezi asta pe fețele lor de fiecare dată când o întrebam. A fost o experiență înspăimântătoare pentru familia noastră. A fost înfricoșător”, a spus el, amintindu-și de anxietatea și incertitudinea cu care s-au confruntat în acele momente de încercare, scrie Bright Side.

Între timp, ultima amintire a Krystinei Pacheco înainte de a cădea în inconștiență a fost rugămintea urgentă a soțului ei șoptită la ureche.

„Pe soțul meu îl puteam auzi spunând: ‘Te rog, întoarce-te la noi, te rog, copiii tăi au nevoie de tine’. Eu am nevoie de tine’. Am nevoie să fii aici și să mă ajuți cu bebelușii noștri’, iar acesta este ultimul lucru pe care mi-l amintesc.”

În timpul spitalizării ei, Jacob a avut responsabilitatea suplimentară de a avea grijă de fiica lor nou-născută și de fiul lor mic. El s-a bazat pe sprijinul familiei și al prietenilor săi pentru a traversa această perioadă dificilă, iar prezența lor constantă i-a dat speranța de care avea nevoie pentru a persevera în incertitudinea legată de starea Krystinei.

Cu toate acestea, Krystina Pacheco și-a petrecut primele 2 săptămâni în unitatea de terapie intensivă, primind tratamentul potrivit. La mijlocul lunii noiembrie, starea ei s-a îmbunătățit, iar medicii i-au scos tubul de respirație, permițându-i să vorbească din nou. Acesta a fost un punct de cotitură semnificativ pentru Krystina și familia ei, oferindu-le o licărire de speranță că, în cele din urmă, își va reveni din boală, mai scrie sursa citată anterior.

“Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Ce s-a întâmplat cu mine? Aproape am murit?”” își amintește Jacob. “Și am avut un moment de lacrimi – lacrimi de tristețe, lacrimi de bucurie, doar o grămadă de emoții care ne-au cuprins.”

Krystina Pacheco s-a trezit din coma indusă medical doar pentru a primi vestea devastatoare că mâinile și picioarele sale vor trebui să fie amputate din cauza leziunilor provocate de tratamentul din unitatea de terapie intensivă. A fost un obstacol dificil pe care îl consideră cel mai greu din viața ei.

Ea și-a amintit: “Mâinile și picioarele mele erau negre”, descriind gravitatea situației sale. Ea a recunoscut că echipa sa medicală a făcut tot ce a putut pentru a preveni necesitatea amputării, dar daunele erau ireversibile. Pacheco a povestit cu emoție cum “se prăbușea și se simțea absolut zdrobită”.

krystina-pachecoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Procesul ei de vindecare a fost foarte lung, întrucât a suportat o serie de operații după amputații. “În fiecare zi mă trezeam și mă gândeam la bebelușii mei și, de fiecare dată când intram în operație, gândul meu era: trebuie să ajung acasă pentru a fi cu bebelușii mei, așa că dacă asta înseamnă să mai trec printr-o operație, atunci, în cele din urmă, trebuie să trec printr-o altă operație”, a spus ea. “Ei au fost motivația mea numărul unu”.

În ciuda provocărilor, Pacheco a perseverat cu o putere de neclintit. În prezent, ea face exerciții fizice acasă pentru a-și reface forța fizică și va începe în curând reabilitarea în ambulatoriu pentru a-și spori independența în sarcinile zilnice. “Este un roller coaster. Nu voi spune că nu am zilele mele proaste, pentru că am”, a spus ea.

Deși reinstalarea în viața de familie a adus noi provocări pentru Pacheco, ea rămâne recunoscătoare pentru capacitatea de a avea grijă nu doar de copiii ei, ci și de ea însăși. Aceste mici realizări sunt semnificative pentru ea și o mențin motivată, deoarece ia viața zi de zi. “Nu este ușor și nu va fi ușor, […] dar dacă rămânem uniți, este cu atât mai bine.”

Foto: Instagram

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici:

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate