O femeie din România a rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani: „Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți”

Georgiana, o femeie din România, a rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani. Ea are cea mai numeroasă familie de la noi din țară, având 20 de copii.

Georgiana Văcaru, în vârstă de 44 ani, a născut până acum 20 de copii. Cel mai mare copil are 25 de ani, iar cel mai mic 4 ani. Femeia locuiește în Argeș și are cea mai numeroasă familie de la noi din țară. A rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani.

Împreună cu soțul ei, Georgiana Văcaru a făcut zece fete și zece băieți. Deși membrii familiei sunt numeroși, ei nu se plâng de nicio situație.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite.

Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea', a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Femeia din Argeș are grijă să își învețe copiii de mici să se descurce. Ea nu se plânge că nu are cum să aibă grijă de ei, ci spune că mereu le simte lipsa atunci când e plecată la maternitate.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei', a spus mama copiilor.

Familia locuiește într-o casă cu opt camere, iar pentru a avea loc de dormit toți copiii, ei au apelat la paturile suprapuse. Părinții își doresc ca toți copiii să aibă rezultate bune la școală și îi verifică pe toți la teme. Din cei 20 de copii, 5 au plecat deja de acasă și lucrează.

copii-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete