Zanni, discuție aprinsă cu Paula Chirilă: „M-a enervat și Paula, de ce să te mint? O respect, are o vârstă, dar…”. Iulia Albu a intervenit

Zanni e concurent la „Splash! Vedete la apă', emisiunea de la Antena 1. Cântărețul a mărturisit că a venit în show pentru bani și, ulterior, a urmat un schimb de replici tăios între el și Paula Chirilă, care a concurat și ea.

„De ce n-ai zis, Zanni, că ai greutăți? Că puneam mână de la mână, plăteam o rată, făceam o chetă. Ca să nu ne mai încurci pe aici cu figurile, cu schemele tale', l-a întrebat colega sa de platou.

„Uite d-aia nu te ascult eu pe tine, că e numai gura de tine', i-a răspuns concurentul. „Da, recunosc. Am fost foarte nervos cât am stat și la antrenamente, m-am enervat rău de tot pentru că nu le-au lăsat să ne antrenăm 20 de ore. M-au dat afară din bazin. Voiam să mă antrenez mai mult', a mai adăugat el, după ce a sărit de la platforma de 3 metri la „Splash! Vedete la apă', scrie Antena 1.

Concurentul a fost tras la răspundere de către Răzvan Fodor și de jurați pentru cuvintele răutăcioase pe care le-a aruncat. El a dezvăluit că a venit stresat din cauza altor probleme personale, dar că l-a enervat și Paula. „Și m-a enervat și Paula, de ce să te mint? O respect, are o vârstă, e actriță, e șmecheră, dar m-a enervat că și la antrenamente, înloc să începem mai repede, stătea și se fofila'.

zannidache-prima-saritura-editia-12-splash-vedete-la-apa-sezonul-5-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Să știi că pe Paula nu ar trebui să o respecți pentru că are o vârstă. Ar trebui să o respecți punct. Săritura a fost bună', i-a spus Iulia Albu. „Ciocu mic și joc de glezne, nota o să vină la final', a adăugat și Natanticu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete