O femeie de 50 de ani a crezut că intră la menopauză, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce s-a întâmplat după?

a crezut că intră la menopauză

O femeie de 50 de ani a crezut că intră la menopauză, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste neașteptată. A pus stările de rău pe seama simptomelor neplăcute asociate menopauzei, având în vedere că menstruația încetase în urmă cu un an, însă atunci când a mers la spital, a primit un diagnostic complet diferit.

O femeie de 50 de ani a crezut că intră la menopauză, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste neașteptată

Michele Hall, o femeie din Florida, în vârstă de 50 de ani, a avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care a mers la medic. Aceasta a aflat în luna octombrie a anului trecut că este însărciantă în 26 de săptămâni, iar ulterior a născut un băiețel perfect sănătos, potrivit dailymail.co.uk. Femeia și soțul acesteia au fost uimiți de veștile primite din partea medicilor, mai ales că Michele Hall știa că a intrat la menopauză cu un an înainte.

Pentru că nu a avut modificări de greutate și nici grețuri matinale, femeia nu s-a gândit că ar putea fi vorba despre o sarcină. Cu toate acestea, timp de 5 luni, Michele Hall s-a confruntat cu dureri neobișnuite la nivelul abdomenului, dar pe care le-a pus pe seama menopauzei sau lupusului, boala pe care a dezvoltat-o la vârsta de 40 de ani.  Pe măsură ce durerile au început să devină tot mai deranjante, femeia a decis să facă un test de sarcină, moment în care a aflat că va deveni mamă. Având în vedere că acest lucru părea aproape imposibil în situația ei, Michele Hall și soțul ei au mers la medic, iar acesta a confirmat în cele din urmă sarcina.

Femeia a decis să păstreze sarcina, în ciuda vârstei înaintate și a problemelor de sănătate, considerând că băiețelul este un dar venit de la Dumnezeu, mai ales că nu se aștepta să devină din nou mamă la 50 de ani. Deși băiețelul s-a născut prematur, nu au existat probleme majore de sănătate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Femeia care îmbătrânește de 8 ori mai repede decât ar fi normal. Care este explicația?

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle – A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice

Cel mai mic bebeluș din lume, care a cântărit la naștere 268 de grame, a supraviețuit

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate