S-a operat ca să semene cu Meghan Markle – A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle

Xochytl Greer are 36 de ani și este mamă a trei copii. S-a operat ca să semene cu Meghan Markle. A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice.

Locuiește în Texas și a cheltuit toți banii ca să semene cu idolul ei, Meghan Markle.

Xochytl Greer a cheltuit o avere ca să semene cu Ducesa de Sussex. A dat peste 20.000 pe operații estetice și o iubește atât de mult pe soția prințului Harry încât o imită chiar și la îmbrăcăminte.

Xochytl Greer este avocată de meserie și, timp de patru luni, a făcut câteva intervenții chirurgicale de îndepărtare a imperfecțiunilor – rinoplastie, liposucție stomacală, tratament cu botox.

Femeia spune că fiica sa cea mică, în vârstă de nici doi ani, o confundă cu Meghan Markle, atunci când Ducesa de Sussex apare la televizor.

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle – A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice

“Sunt fericită când mă văd în oglindă. Sunt tot eu, dar în altă versiune. Nu mi se pare că sunt identică cu Meghan, însă chiar am trăsături care arată exact cu cele ale ei”, a spus Xochytl, conform The Sun.

“Meghan Markle este foarte drăguță, iar femeile își doresc un nas ca al ei. Operațiile estetice au avut asupra lui Xochytl un efect pozitiv aspra înfățișării ei și stimei de sine”, a declarat dr. Franklin Rose, potrivit The Sun.

 

Iulia Sandu

Foto: print screen Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate