O femeie de 31 de ani este de nerecunoscut după ce a slăbit peste 80 kg: „Nu este o opțiune ușoară”

O tânără femeie a reușit să slăbească peste 80 de kilograme și a suportat o transformare care a costat-o 20.000 de lire sterline.

Jessie Jane O’Brien, în vârstă de 31 de ani, din Rossendale, Lancashire, a fost batjocorită în copilărie la locul de joacă. Copiii o numeau „Jessie obeza”. La vârsta de 20 de ani, această femeie cântărea 146 de kilograme în momentul de maximă greutate, dar toate dietele pe care le-a încercat au fost imposibil de menținut.

Complexată de greutatea sa și de hainele extrem de mari, Jessie a suferit un bypass gastric. Ea a continuat să investească 20.000 de lire sterline pentru o abdominoplastie, liposucție, diverse liftinguri, inclusiv de spate și de sâni, împreună cu implanturi, cea mai mare parte a fost chiar înainte de a împlini 30 de ani, în septembrie 2021.

În prezent, tânăra femeie radiază de fericire și încredere în sine după ce a intrat într-un nou capitol al vieții sale având 67 de kilograme.

„Simt că am primit o a doua șansă în viață. În sfârșit, îmi pot trăi viața așa cum mi-am dorit întotdeauna. Obișnuiam să mă ascund în spatele prietenilor mei pentru că îmi era rușine. Nu m-am simțit niciodată valoroasă, dar acum m-am regăsit și nu aș putea fi mai fericită. Dar nu a fost ușor să ajung unde sunt astăzi, a fost greu atât mental cât și fizic', a declarat Jessie Jane O’Brien, potrivit Daily Mail.

Tânăra a avut nevoie de un an pentru a-și înjumătăți greutatea corporală, dar a rămas cu exces de piele pe tot corpul, ceea ce a determinat-o să apeleze la chirurgia estetică. De atunci, ea a fost de trei ori pe masa de operație în străinătate, începând cu o abdominoplastie în Polonia, care a costat 5.700 de lire sterline în iulie 2020.

La sosirea în Marea Britanie, Jessie a avut o infecție și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de trei ore pentru a o îndepărta. Experiența cumplită nu a descurajat-o pe Jessie și a mers în Lituania în octombrie 2020, pentru o operație de remodelare a brațelor și a axilelor, precum și pentru o ridicare a sânilor și implanturi.

„Mulți oameni cred că operația de slăbire este opțiunea ușoară, dar nu este așa. Există numeroase riscuri și este înspăimântător. Este foarte important să se cerceteze clinicile în mod corespunzător. În ceea ce privește pierderea a celor peste 80 kilograme, am avut un spate flasc. Nu arăta normal, așa că am fost dispusă să trec din nou prin cuțit. De la prima abdominoplastie, șoldurile mele semănau cu niște urechi de câine.

Nu a fost făcută cum trebuie, așa că am avut nevoie de alta. Am economisit fiecare bănuț pe care l-am câștigat pentru a plăti 8.000 de lire sterline pentru proceduri. Din punctul meu de vedere, nu am avut altă opțiune. Eram încântată de noua mea greutate, dar pielea mea era foarte lăsată. Sânii mei arătau de parcă ar fi aparținut unei doamne de 100 de ani. Nu puteam să mă privesc. Am suferit de dismorfopatie corporală pentru o perioadă de timp înainte de operație', a mai povestit tânăra de 31 de ani.

FAB AT 30 AFTER DROPPING 13 STONE AND £20K MAKEOVERSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Recent, Jessie s-a întors în Lituania pentru o intervenție chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele de pe picioare, brațe, spate, șolduri și fund.

„Sunt în sfârșit fericită cu corpul meu. Am apelat la lifting pentru spate și fund și am plătit 6.500 de lire sterline pentru asta. Am rămas cu cicatrici, dar le iubesc, fac parte din povestea mea', a adăugat femeia potrivit sursei de mai sus.

Astăzi, Jessie abia dacă se recunoaște în fotografiile vechi, este încrezătoare și în sfârșit fericită. Este activă și are o greutate sănătoasă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda