O femeie cu multe kilograme în plus și-a expus trupul la plajă. Ea le-a dat o replică genială celor care și-au bătut joc de ea

femeie cu multe kilograme în plus

Shelly Proebsel este genul de femeie asumată, mândră de corpul ei și cu un respect de sine ridicat. Acestea sunt motivele pentru care, deși are destule kilograme în plus, nu se ferește să se dezbrace pe plajă. 

Conform www.aufeminin.com, recent, Shelly a petrecut câteva ore pe o plajă din Noua Zeelandă. Dar totul a luat o turnură neplăcută în momentul în care câțiva oameni din vecinătatea ei au început să râdă și să-și bată joc de ea. Nu le-a dat replica atunci, însă a simțit să o facă pe pagina ei de facebook, arătându-le consecințele grave pe care comportamentul lor le au asupra femeilor.

Ce acuzații le aduce Shelly celor care își bat joc de femeile cu kilograme în plus

Celor care m-au arătat cu degetul și care au râs când am rămas în costum de baie, arătându-mi corpul, aș vrea să le zic: uitați-vă la voi! din cauza unor imbecili ca voi multe persoane nu se simt bine în pielea lor. Din cauza voastră, femeile în mod special nu se simt în siguranță, n-au încredere în ele și nu se simt în largul lor să iasă purtând bikini, pantaloni scurți sau bluze care să le lase abdomenul la vedere.

Din cauza unora ca voi unele femei se înfometează și se îmbolnăvesc, în încercarea de a avea dimensiunile unui manechin. Din cauza voastră, anumite persoane poartă mâneci lungi tot timpul anului, ca să nu li se vadă brațele. Din cauza oamenilor ca voi, unele femei devin anorexice, obeze, bulimice, își fac rău, se sinucid… Și aș putea continua mult și bine“, a răbufnit Shelly.

Femeia face apel la conștiința celor care râd de persoanele grase

Femeia a ținut să menționeze faptul că, deși acești oameni nu sunt responsabili în întregime de toate aceste tragedii care le se întâmplă femeilor, ei au totuși partea lor de vină. De aceea, Shelly îi invită pe toți aceștia să reflecteze la comportamentul lor acuzator la adresa femeilor care se confruntă cu problema kilogramelor în plus:

Data viitoare când veți vedea pe cineva ca mine în costum de baie, înainte de a râde de acea persoană și de a o arăta cu degetul, stați un moment și reflectați asupra răului pe care îl puteți face. Nu toată lumea, tineri sau bătrâni, femei sau bărbați, are aceeași rezistență la stres, nu toată lumea are aceeași încredere în sine cum am eu“, face apel Shelly la conștiința celor care sunt obișnuiți să-și bată joc de semenii lor.

To the guys who pointed and laughed when I took my sarong off today at Mt Maunganui Beach, bearing my soul (my bikini…

Publicată de Bald and Beautiful pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Citeste si

O femeie și-a donat rinichiul unei străine, după ce a văzut un mesaj pe Facebook

Cântărea peste 100 de kilograme, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a slăbit această femeie?

O tânără a paralizat după ce a mângâiat o pisică

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate