Cântărea peste 100 de kilograme, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a slăbit această femeie?

Kimberly Parker, o femeie în vârstă de 35 de ani din Idaho, cântărea peste 100 de kilograme, dar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Dacă în trecut hainele largi o ajutau să își ascundă imperfecțiunile, acum femeia reușește să poarte inclusiv hainele fiicei sale în vârstă de 11 ani și se simte mai bine ca niciodată.

Stilul de viață dezordonat și problemele din cuplu au făcut-o pe Kimberly Parker să cântărească 103,4 kilograme, greutate la care a ajuns după ce a găsit în mâncare un refugiu pentru a scăpa de problemele din familie.

Cântărea peste 100 de kilograme, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a slăbit această femeie?

Pentru Kimberly Parker, problemele de greutate s-au agravat în momentul în care s-a despărțit de soțul ei. Femeia mărturisește că obișnuia să mănânce foarte mult pentru a scăpa de stările neplăcute și de depresie. Mai mult decât atât, mama a doi copii, femeia s-a confruntat cu o serie de probleme și pe parcursul celor două sarcini, lucru care a făcut-o să piardă controlul asupra siluetei.

“La micul dejun obișnuiam să mănânc 4 ouă prăjite cu 4 felii de pâine, peste care puneam scorțișoară și zahăr. La prânz mâncam doi sau trei burgeri, iar la cină orice doream.”. a mărturisit Kimberly Parker.

Kimberly Parker a fost diagnosticată cu diabet gestațional în timpul sarcinii, iar imediat după ce a născut, femeia s-a luptat cu depresia postpartum.

“Am început să am modificări ale dispoziției pe măsură ce am început să iau în greutate, de la 4,5 kilograme într-o lună la 9,07 kilograme în a doua lună. Am avut depresie și am continuat cu obiceiurile alimentare teribile ca să mă simt mai confortabil. Ulterior, totul a scăpat de sub control.”, a povestit Kimberly Parker, potrivit thesun.co.uk.

Văzând că numărul kilogramelor este în continuă creștere, Kimberly Parker a decis să renunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase, însă această schimbare a fost una de scurtă durată, femeia mărturisind că în timpul dietei a acumulat o mulțime de frustări, iar tot acest lucru a făcut-o să consume un număr și mai mare de calorii.

“Am realizat după o perioadă că tot ce am făcut a fost să înlocuiesc o afecțiune cu alta. Am acumulat din nou toate kilogramele pierdute și chiar câteva în plus. Am fost dezamăgită, dar nu surprinsă. Am știut că asta se va întâmpla, era ca o dependență.”, a spus Kimberly Parker.

După încercări repetate de a pierde kilogramele în plus, Kimberly Parker a apelat la operația de micșorare a stomacului, iar viața ei s-a schimbat complet. După ce a slăbit spectaculos, femeia a scăpat de excesul de piele printr-o altă intervenție chirurgicală. Chiar dacă operația de micșorare a stomacului a ajutat-o să obțină silueta la care visa, Kimberly Parker și-a schimbat dieta, înlocuind produsele de tip fast food cu legume și fructe proaspete, dar și cu preparate gătite în casă.

“Singurul cuvânt care mă descrie cel mai bine este că în sfârșit sunt liberă. Sunt în sfârșit cine ar fi trebuit să fiu în tot acest timp.”, a spus Kimberly Parker.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajul mamei bebelușului ucis de gripă: Gripa l-a omorât în doar 4 zile, i-a mâncat toate organele'

Acestei femei i s-a interzis să intre în cazinou deoarece avea capul acoperit cu o eșarfă. Femeia era o supraviețuitoare a cancerului

O femeie a murit în sala de operație, după anestezie

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate