O femeie a născut 12 copii în 12 ani. Iată detalii din viața familiei sale uriașe

Toate familiile sunt unice, dar există familii care reușesc să ducă viața de părinte la un alt nivel. Așa este familia lui Courtney Rogers, care a dat naștere la 12 copii, iar acum ea și soțul ei se descurcă cu brio cu familia lor uriașă. Courtney se confruntă cu o mulțime de mituri pe care oamenii le creează despre viața lor, iar recent a postat pe internet cum trăiesc ei.

Courtney Rogers și soțul ei, Chris, un pastor de biserică, au devenit de curând părinți pentru a 12-a oară.

Locuind la o fermă imensă, înconjurată de 140 de animale, devotata mamă casnică și partenerul ei, Chris, se află acum la cârma unei familii perfecte, formată din șase băieți și șase fete. Faima lor crește vertiginos în social media. Reflectând asupra extraordinarei lor experiențe, potrivit Bright Side, Courtney împărtășește: „Se simte cu adevărat ceva special”.

A fi o familie cu adevărat numeroasă și remarcabilă a devenit o adevărată provocare atât pentru părinți, cât și pentru copiii lor. În recenta ei postare, Courtney a abordat toate zvonurile și miturile despre familiile mari și viața lor.

„Bine ați venit, noi urmăritori! Iată câteva lucruri care NU sunt adevărate despre familia noastră numeroasă. Voi, alte familii mari, interveniți cu orice alte “mituri” pe care am uitat să le menționez”, a scris femeia, potrivit sursei citată anterior.

copii-multi2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mama a 12 copii a înregistrat un videoclip în care a enumerat cele mai frecvente afirmații pe care oamenii le fac despre marea ei familie, iar postarea a dus la numeroase comentarii. Printre cele mai enervante mituri, mama a menționat următoarele:

“Folosim bonuri de masă pentru a ne hrăni copiii”.
“Purtăm haine asortate tot timpul anului, pentru că pozele noastre o dovedesc”.
“Fiii noștri cei mai mari cresc copiii, pentru că țin în brațe un bebeluș într-o fotografie de grup.”
“Oasele mele se sfărâmă, iar dinții îmi cad din cauza atâtor copii.”
“Am trăit cu ajutoare sau menajere.”
“Am apelat la tratamente de fertilitate”.
“Am folosit selecția de gen pentru a avea 6 băieți și 6 fete.”

Courtney insistă că toate aceste afirmații sunt absolut false și le cere oamenilor să înceteze să mai inventeze povești despre viața familiei sale mari și fericite. Ea a împărtășit chiar și câteva dintre sfaturile sale care o ajută să cheltuiască înțelept bugetul familiei, mai scrie sursa citată anterior.

Mama a renunțat la luxul din casa ei și le cumpără copiilor doar strictul necesar. Au un plan „fără cheltuieli în ianuarie” care interzice achiziționarea a orice altceva în afară de alimente de bază. „Lunea fără carne” este o altă caracteristică a familiei, ceea ce înseamnă că mama gătește mese vegetariene mai ieftine pentru cei din familia sa în creștere. Femeia a interzis, de asemenea, închirierea de filme, serviciile de streaming și achizițiile de îmbrăcăminte pentru întreaga lună.

„Nu sunt permise ieșirile care costă bani și nici achizițiile distractive, cum ar fi jucăriile și decorațiunile pentru casă”, susține mama foarte economă.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate