O femeie și-a cerut iubitul în căsătorie. Iată reacția neașteptată a acestuia

Câteva imagini fabuloase cu doi îndrăgostiți au devenit virale în ultimele zile. O femeie a vrut să își surprindă iubitul, însă a avut chiar ea o surpriză neașteptată din partea acestuia.

O tânără și-a luat inima in dinți și a făcut un pas important în viața sa. Aceasta și-a cerut iubitul în căsătorie, lăsându-l fără cuvinte. Acesta din urmă a izbucnit în râs, iar întregul eveniment a luat o întorsătură surprinzătoare. A cerut-o și el în căsătorie!

indragostitiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cei doi îndrăgostiți se aflau la Disneyland fără să știe de intențiile celuilalt au făcut simultan schimb de inele, pecetluindu-și destinul într-un moment cu adevărat hipnotizant. Imediat urmăritorii au început să comenteze că este un moment extraordinar de conexiune între suflete pereche, deoarece două persoane decid să se ceară în căsătorie în mod sincronic, în același loc și în același timp. Schimbul de inele evocă un amestec de râsete și lacrimi, creând o scenă cu adevărat de neuitat. Reacțiile amuzante ale prietenilor lor sporesc farmecul acestei coincidențe amuzante, dar emoționante.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate