O femeie a fost părăsită de logodnic din cauza greutății. Iată performanța sa doi ani mai târziu

Lumea lui Jen Atkin s-a prăbușit pe neașteptate tocmai când credea că are viitorul asigurat. Logodnicul ei a renunțat la relație, invocând ca motiv presupusa ei creștere în greutate. Dar soarta avea propriile planuri amuzante. Doi ani mai târziu, Jen a fost încoronată Miss Marea Britanie, transformându-și suferința într-un triumf.

În urmă cu șase ani, Jen Atkin era ocupată să-și picteze visele cu culorile vibrante ale unei nunți perfecte, doar pentru ca pânza să-i fie smulsă brusc. Logodnicul ei a decis să renunțe. Iar motivul este de-a dreptul uluitor: Jen se pare că se răsfățase cu prea multă mâncare nesănătoasă.

În copilărie, Jen s-a confruntat cu o mulțime de provocări. Oamenii o luau la țintă cu cuvinte jignitoare și o batjocoreau în drum spre locul de joacă. Porecla lor crudă, “Jen fat-kin”, îi răsuna în urechi, făcându-i inima să o doară. Și, ca să înrăutățească situația, îi aruncau mâncare, lăsând-o profund rănită. A fost o perioadă dificilă pentru Jen, iar aceste experiențe i-au lăsat cicatrici de durată.

Acceptându-și lupta, Atkin a recunoscut cu curaj că și-a negat propriul corp și relația ei complexă cu mâncarea. Ea a dezvăluit cum mama ei pregătea cu dragoste mesele de casă, în timp ce ea se răsfăța în secret cu fast-food, chipsuri și dulciuri. Ea s-a referit la corpul ei ca la o groapă nesățioasă, ceea ce o determina să mănânce necontrolat, fără pauze. Aceste tendințe s-au înrăutățit doar în timpul adolescenței sale.

Pentru a complica și mai mult lucrurile, când a împlinit 18 ani și a obținut permisul de conducere, accesibilitatea la fast-food a devenit periculos de convenabilă. Împreună cu prietenul ei, frecventau baruri și se răsfățau cu mâncare la pachet în timp ce se uitau la emisiunile lor preferate, alimentând fără să știe un ciclu nesănătos.

Cu toate acestea, bula de fericire s-a spart brusc atunci când partenerul ei a decis să pună capăt relației chiar în mijlocul planificării nunții. A fost o trezire bruscă pentru Atkin, care s-a confruntat cu realitatea dură că încrederea ei în dragostea lor de nezdruncinat s-a spulberat. Despărțirea neașteptată a forțat-o să-și reevalueze percepția despre sine și să înfrunte adevărul dureros cu capul înainte.

Despărțirea și-a pus amprenta asupra lui Atkin, care și-a găsit alinarea în mâncare și s-a izolat acasă. A fost un moment crucial când și-a dat seama că nu mai încăpea în rochia ei mărimea 20, ceea ce a determinat-o să se cântărească și să descopere amploarea șocantă a creșterii sale în greutate. Această realizare a stârnit în ea determinarea de a face o schimbare și de a se angaja într-o aventură de autoîngrijire.

După ce s-a înscris la o sală de sport locală, a început transformarea incredibilă a lui Atkin. A trecut de la mărimea 22 (XL) la mărimea 10 (M) în doar doi ani. Încurajată de progresele sale, s-a înscris la concursuri de frumusețe și a obținut un succes remarcabil.

De la a fi încoronată Miss Scunthorpe până la a termina pe locul întâi la Miss Anglia 2018, evoluția sa a fost impresionantă. Luându-și o pauză, a fost recomandată pentru cea de-a 75-a ediție a concursului Miss Marea Britanie, oferindu-i o ultimă șansă la gloria concursului.

jen-atkinSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Călătoria lui Atkin a atins apogeul atunci când a fost încoronată Miss Marea Britanie în cadrul unei ceremonii finale uluitoare care a avut loc la Leicester. Potrivit Bright Side, anunțul a surprins-o, iar ea a exclamat: „Sunt încă în stare de șoc după ce am câștigat. Sunt atât de fericită încât nici măcar nu pot exprima în cuvinte – sincer, nu-mi vine să cred”.

Atkin crede că fostul ei iubit ar fi mândru de ea, dar nu are nicio intenție de a se împăca. Și-a găsit dragostea vieții ei și s-a căsătorit cu Chris cu doar cinci luni înainte de a câștiga Miss Marea Britanie. Fericirea și fericirea ei conjugală au contribuit probabil la farmecul ei de învingătoare în concurs.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate