O concurentă de la “Românii au talent”, ucisă de iubitul ei: “Încă nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta”

O concurentă de la

A reușit să impresioneze juriul și o țară întreagă cu talentul ei, dar la scurt timp după ce numărul pe care l-a executat a fost aplaudat la scenă deschisă, o concurentă de la “Românii au talent” a fost ucisă de iubitul ei. Vestea a picat ca un trăsnet pentru apropiații tineri, mulți dintre ei fiind șocați de cele întâmplate.

Alla Klyshta, o tânără din Ucraina în vârstă de 33 de ani, a participat la “Românii au talent”, iar numărul ei a fost foarte apreciat de juriu. Tânăra a fost lăudată pentru talentul ei și pentru modul în care a reușit să facă spectacol cu ajutorul unui simplu cerc.

“Alla, ești minunată. Asta pot spune. Un talent adevărat. Ești foarte frumoasă și sunt foarte încântată că ești aici. Ești minunată. Totul este minunat la tine”, i-a spus Andra concurentei, imediat după ce aceasta a finalizat numărul pe scena de la “Românii au talent”

“Cred că show-ul a fost minunat. A avut de toate. Prezența ta, expresia feței tale. Sunt fericit să văd un moment bine pregătit din toate punctele de vedere.”, a adăugat Mihai Petre.

O concurentă de la “Românii au talent”, ucisă de iubitul ei

Dacă în plan profesional lucrurile se îndreptau în direcția potrivită, iar tânăra primea tot timpul laude pentru activitatea pe care o desfășura, se pare că în plan personal, Alla Klyshta se confrunta cu o mulțime de probleme. La începutul lunii iunie, tânăra a fost găsită fără viață în râul Rin, în apropierea orașului german Rust. Alla Klyshta a fost ucisă de iubitul ei, care activa tot în domeniul circului, fiind acrobat.

Crima a fost descoperită după ce fratele tinerei a dat-o dispărută, acesta fiind îngrijorat că Alla Klyshta nu mai apărut la Europa Park din Frankfurt, loc în care urma să susțină un spectacol.

“Încă nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta”, au declarat surse apropiate tinerei, potrivit adevarul.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alla Klyshta, concurenta de la “Românii au talent” care a fost ucisă de iubitul ei.

Foto: facebook, captură youtube

Citește și:

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei: Pentru că este incredibilă, pentru că merită totul!'

A postat o fotografie în costum de baie, iar un prieten virtual i-a scris: Nicio șansă să fii skinny'. Ce i-a răspuns Cristina Șișcanu?

Stela Enache și Florin Bogardo ne-au arătat că există iubiri ca-n povești

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete