O coafură elegantă în trei paşi

O coafură elegantă în trei paşi

coafura

Nu te panica la gândul unui hairstyling dificil! Această coafură uşor de realizat te va salva, indiferent de momentul şi ocazia cu care o vei purta.

Ce trebuie să faci:

◆ La început, usucă foarte bine părul şi împarte-l în şuviţe, pentru ca apoi să le ondulezi. Şuviţele nu trebuie să fie foarte mici

ondulator

◆ Când ai terminat cu onduleurile, împarte părul din lateral (o secţiune mai groasă) în două şuviţe şi rulează-le una într-alta, până la capăt.

2-m

◆ Adună restul părului la spate, într-un coc lejer, care să fie fixat foarte bine. În cazul în care ai părul mai scurt, prinde-l la baza cefei. Este foarte simplu!

3-m

Ai nevoie de:

Ondulatorul conic cu înveliş din catifea Philips HP 8619, preţ 210 lei, te ajută să ai onduleuri minunate, dar şi mâini protejate de arderile accidentale.

Uleiul extraordinar Elsève, de la LOréal Paris, 31,99 lei, datorită ingredientelor sale, oferă părului nutriţie, strălucire, catifelare, toate într-un singur pas.

Ai nevoie de o fixare uşoară? Alege spuma Natural Volume, de la Wella, Professional, 67 lei. O aplici pe părul umed, de la rădăcină.

Nu-ţi vopseşti părul, dar vrei o schimbare? Cellophanes, Sebastian Professional, un tratament pentru strălucire, 109 lei, serviciu în salon.

Sfat! Indiferent de felul în care vrei să-ţi prinzi părul, ondulează-l la vârfuri. Îţi ia doar câteva minute, dar părul tău va avea mult mai mult volum.

Vezi şi Make-up natural în doar 10 minute!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete