O cântăreață de muzică populară a trăit o poveste de coșmar: „Dădea în mine ca un animal”

O cântăreață de muzică populară a trăit o poveste de coșmar: „Dădea în mine ca un animal”

Rodica Mitran, o cunoscută cântăreața de muzică populară din Oltenia, a suferit traume care i-au lăsat răni greu de vindecat. Frumoasa artistă a trecut prin umilințe și bătăi care au adus-o în pragul depresiei și au făcut-o dependentă de medicamente.

Ani la rând, Rodica Mitran a mers la psiholog și la psihiatru, însă în sufletul ei au rămas impregnate imaginile groaznice pe care le-a trăit încă din frageda copilărie. Vedeta de muzică populară a fost de față când tatăl său i-a atacat mama și a vrut să o înjunghie.

În fiecare seară îmi vin amintirile neplăcute. Nu pot să uit bătăile și umilințele. Asta deși iau medicamente, nu pot să mă liniștesc. Nu am fost un copil iubit și dorit, nici eu și nici frații mei. Am avut parte de abuzuri grave, mai ales emoționale. Am fost bătută până mă scăpam pe mine, s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru. Mă bătea cu cureaua de la motopompă. Dădea în mine ca un animal', a povestit Rodica Mitran pentru Star Popular.

Mai mult de atât, ea a povestit cum și-a înfruntat tatăl violent atunci când a fost la un pas să îi omoare fetița care avea doar un an de zile.

„Fetița avea un an când el a luat-o de picioare și a vrut să o trântească de pereți, să o omoare. Am țipat ca un animal. M-am repezit la el și mi-am luat copilul', a mai mărturisit frumoasa cântăreață.

Un alt aspect pe care și-l aduce aminte din copilărie, pe lângă violența domestică la care erau supuși ea, mama și frații ei, este sărăcia cu care se confruntau. În timp ce tatăl lor dormea, restul familiei muncea pentru a putea supraviețui.

„Munceam și eu în vacanțe, eram obligați de tata. Noi munceam cu mama și tata stătea și dormea. A fost extrem de degradant, umilitor, am încasat multă bătaie', a povestit interpreta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete