Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones, sărut pasional la apus de soare

Cum reușesc Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să aibă o căsnicie perfectă

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones au sărbătorit, recent, cea de-a 20-a aniversare a nunții. Cei doi sunt într-o vacanță exotică și au împărtășit cu fanii un videoclip romantic în timp ce priveau apusul soarelui.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, a postat pe Instagram momentul în care își sărută soțul alături de un citat de William Shakespeare.

“Nu mă pot gândi la o expresie mai mareață a iubirii decât acest sărut”.

Catherine își ține mâna pe fața lui Michael, în timp ce îl mângâia ușor și îi săruta buzele.

Născuți în aceeași zi, dar la o diferență de 25 de ani

Michael Douglas a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere și primele cuvinte ale sale în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi’. Acest lucru s-a întâmplat doi ani mai târziu când s-au căsătorit și au avut primul copil, pe Dylan Michael Douglas. După trei ani, aceștia au avut și o fată, pe Carys Zeta Douglas.

Ambii actori sunt născuți pe 25 septembrie, însă actorul îndrăgostit nebunește de soția sa a declarat că o lasă pe ea să se bucure de fiecare aniversare.

„Îi voi oferi absolut orice îşi va dori. Sunt nebun după ea, dar sunt cu câţiva ani mai în vârstă, aşa că sunt fericit să las ziua mea să treacă pur şi simplu pentru ca ea să primească toată atenţia, spunea Michael Douglas în 2017.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete