O actriță din serialul „Bridgerton”, internată într-un centru de sănătate mintală: „Am fost foarte rău”

Ruby Barker din serialul Bridgerton se concentrează acum pe sănătatea ei mintală.

Actrița din Bridgerton, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit joi celor 231.000 de urmăritori ai săi că se află în spitalul în care a primit tratament, explicând că „s-a simțit foarte rău de foarte mult timp', înainte de a primi diagnosticul ei, pe care nu l-a dezvăluit. „Sunt mai bine', a spus ea la începutul videoclipului.

„Vreau doar să fiu sinceră cu toată lumea, m-am luptat. Așadar, sunt în spital în momentul de față, voi fi externat în curând și sper să-mi continui viața, concentrându-mă mai mult pe propria persoană', a spus ea, potrivit People.

„Și vreau să-i încurajez pe alții, dacă te lupți, te rog fă-ți o favoare. Ia o pauză, nu mai fii atât de dur cu tine însuți. Oamenii întotdeauna îmi spuneau să nu fiu atât de dură cu mine însumi, și niciodată nu am știut cu adevărat ce înseamnă asta', a adăugat Barker.

Ea a spus că a fost „plină de furie, frustrată, furioasă' înainte de a căuta ajutor pentru „toată această traumă intergenerațională strânsă', adăugând: „purtam greutatea lumii pe spate'.

„Și acum, sunt într-un punct în care am un diagnostic și vă voi vorbi despre asta altă dată. Dar am un diagnostic și mă iert. Nu pot continua în acest fel. Trebuie să mă schimb. Deci, asta încerc să fac.”

Actrița britanică a mulțumit producătorului executiv Netflix și Bridgerton, Shonda Rhimes, „pentru că mi-a oferit o oportunitate, pentru că m-a salvat', precum și prietenilor și mentorilor săi apropiați.

“Abia aștept să-mi îndeplinesc toate angajamentele și să am o carieră bună și o viață bună. Pentru că nu vreau ca diagnosticul meu să fie o profeție care se împlinește singur”, a explicat Barker.

Barker, care și-a făcut debutul în Bridgerton ca Marina Thompson când spectacolul a avut premiera în 2020, a părut să fie bine dispus joi mai târziu, cu o nouă coafură după ce a terminat primul ei curs de yoga. „Mă simt uimitor', a scris ea la Instastory.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete