Alec Baldwin, în doliu. Mama actorului s-a stins din viață: „Suntem cu toții enorm de mândri de realizările ei”

Carol M. Baldwin, mama actorului Alec Baldwin, a murit la vârsta de 92 de ani.

Anunțând moartea ei pe Instagram joi, Alec Baldwin a postat o fotografie alb negru a mamei sale alături de o imagine mai recentă.

„Carol M. Baldwin, mama actorilor Alec, Daniel, William și Stephen Baldwin și a două fiice, Elizabeth și Jane, a murit astăzi la Syracuse, New York', și-a început mesajul de pe rețelele de socializare actorul.

El a continuat să împărtășească detalii despre viața ei, scriind: „Născută Carol Newcomb Martineau, la Syracuse la 15 decembrie 1929, era copilul lui Roy și Marion Martineau și avea un frate, Daniel, și cinci surori, Patricia, Joan, Diane, Louise și Rebecca.'

El a spus că l-a cunoscut pe soțul ei, Alexander R. Baldwin Jr., care era poreclit Alec, când erau studenți la Universitatea Syracuse. Familia s-a mutat în Long Island și, în timp ce era acolo, el a lucrat ca profesor de istorie și antrenor de fotbal la liceul Massapequa. Mai târziu a murit în 1983, la vârsta de 55 de ani, a spus Alec Baldwin în postarea sa.

„Carol Baldwin și-a crescut copiii și, când mezina familiei era adolescentă, a plecat să lucreze în cercetare de marketing pentru o firmă numită Quick Test. În 1991, a fost diagnosticată cu cancer de sân. După ce a supraviețuit, s-a alăturat unui grup de sprijin pentru cancerul de sân din Long Island pentru a lansa un proiect cu SUNY Stony Brook', a mai scris Alec, potrivit People.

Carol Baldwin

Ulterior, Carol a colaborat cu președintele școlii la acea vreme, Shirley Strum Kenny, pentru a lansa Fondul de Cercetare a Cancerului de Sân Carol M. Baldwin la locația Stony Brook, care a fost urmat de o filială la Universitatea SUNY Upstate. „Eforturile combinate au strâns milioane de dolari pentru această cauză. Și-a petrecut ultimii 25 de ani din viață ca luptătoare și campioană pentru cauza căreia s-a dedicat. Suntem cu toții enorm de mândri de realizările ei', a scris vedeta în vârstă de 64 de ani.

În urma lui Carol au rămas șase copii, 25 de copii și 14 strănepoți. Detaliile unui memorial vor fi comunicate ulterior. Soția lui Alec, Hilaria Baldwin, în vârstă de 38 de ani, și-a arătat sprijinul postând un emoji cu inimă roșie în secțiunea de comentarii.

Hailey Bieber, 25 de ani, fiica lui Stephen, a împărtășit postarea lui Alec pe Instagram Story și a scris: „Te iubim, bunico'. Ea a adăugat emoji cu o inimă albă și un porumbel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete