O actriță celebră se revoltă: “Nu mai accept să filmez scene sexy în filme regizate de bărbați”

O actriță celebră se revoltă: “Nu mai accept să filmez scene sexy în filme regizate de bărbați”

Actrița Keira Knightley a recunoscut într-un interviu că se simte extrem de incomod în timpul scenelor în care se mimează sexul sau când este goală.

Keira Knightley a mers până acolo încât și-a exprimat disconfortul cu filmarea scenelor intime, spunând că nu o va mai face dacă filmul este regizat de un bărbat.

„Voi apărea în scene nud doar dacă este o poveste despre maternitate și acceptarea corpului, dar și atunci o voi face dacă regizorul este femeie”, a spus Knightley. „Nu mă autocenzurez singură, dar o cam fac cu bărbații'.

Ea a continuat: „Nu vreau să fac acele scene de sex oribile în care protagoniștii sunt unși ca să pară transpirați și toată lumea din jur mormăie. Nu mă interesează să fac asta.

„Mă simt foarte inconfortabil acum încercând să descriu privirea bărbaților. Desigur, sunt momente în care goliciunea se justifică: „Da, înțeleg în ce mod ajută aceste scene de sex filmul, practic ai nevoie doar de cineva care să arate foarte bine'.

„Așadar, dragi regizori, puteți folosi pe altcineva, pentru că eu nu sunt potrivită iar corpul meu a trecut prin două sarcini. Aș prefera să nu stau goală în fața unui grup de bărbați'.

Knightley a vorbit în trecut despre ciocnirile pe care le-a avut cu regizorii de sex masculin, lansând o opoziție împotriva colegilor de sex masculin într-un eseu din 2018 care a devenit viral:

„Îmi spun ce înseamnă să fii femeie. Fii drăguță, arată-te, fii drăguță, dar nu prea drăguță, fii subțire, dar nu prea subțire, fii sexy, dar nu prea sexy, fii de succes, dar nu prea de succes. … Eu nu vreau să flirtez și să creez. Îmi spun: flirtează și fii mamă, flirtează și fii mamă. Nu vreau să cochetez cu tine pentru că nu vreau să te atrag și nu vreau să te alint pentru că nu sunt mama ta. … Vreau doar să lucrez, prietene. Este ok?”

Ea a vorbit și despre poziția imposibilă în care sunt puse unele femei, cu excepția cazului în care acționează fie flirty, fie matern. „Înainte de maternitate, ești sexy, dar dacă vorbim despre ce înseamnă cu adevărat vaginul, atunci este terifiant; nu există doar sex acolo, așa că ceea ce facem este să intrăm în modernizarea fecioarei-mamă, este drăguț și sigur. Problema cu aceste două imagini este că foarte puține femei se identifică, de fapt cu ele. Femeile sunt menite să joace flirtul sau mama pentru a-și auzi vocea. Mă face să mă simt rău '.

foto: Hepta


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete