Nunta religioasă a lui Alin Oprea cu Medana. Ea nu se ocupă de nimic: „Eu vreau să fiu invitată la nunta mea”

Anul acesta Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios, după ce în decembrie 2022 au spus DA în fața Ofițerului Stării Civile. Cântărețul a început deja pregătirile pentru marele eveniment, soția lui nu se ocupă de nimic.

„Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta', a spus Medana într-un interviu pentru Spynews.

„De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni', a mai explicat soția lui Alin Oprea.

„Locația este una de vis și probabil cea mai frumoasă din România la ora actuală. Pregătirile au început deja, Alin se ocupă de tot ceea ce este necesar', a mai zis ea.

alin-oprea-cununie-religioasa-medana-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După nuntă, îndrăgostiții vor să meargă și în luna de miere. „Va urma luna de miere după nuntă, dar încă nu am stabilit cu exactitate unde. Probabil că Bali pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie. Eu scriu și mai adun câte o pagină pentru cartea mult visată pe care îmi doresc să o public', a încheiat ea.

Medana, declarație de dragoste pentru Alin Oprea pe Facebook

Recent, pe rețelele de socializare, Medana a postat un mesaj mai mulg, de suflet, pentru cel care i-a devenit de curând soț. „Lumini și umbre adesea ne încearcă și ne supun unor provocări despre care nici nu ne putem imagina că vom reuși să le facem față cu brio, decât după ce reușim să ne desprindem de toate fricile și așteptările care ne joacă feste. Destinul și forurile supreme își fac datoria lor și mereu ajungem acolo unde ne este locul dar mai ales acolo unde ne duce sufletul. Cu bucurie și recunoștință am ajuns la vârsta la care pot mulțumi pentru tot ceea ce viața mi-a dăruit.

Pentru copiii minunați pe care îi am, pentru tatăl copiilor mei, pentru oamenii care îmi sunt alături dar și pentru cei care nu mai sunt dar au rămas în sufletul meu și și-au îndeplinit misiunea cu succes în viața mea, și, nu în ultimul rând pentru omul minunat Alin Oprea care a adus lumină, bucurie și curajul unui nou început.

Când ştii că drumul tău se află sub protecţie divină, înconjurat de iubire, când ştii că Divinul este parte din fiinţa ta, conştientizezi bucuria care te ajută să recunoşti că totul e o binecuvântare. Iubirea și credința să ne fie călăuza vieții sub atenta îndrumare a tuturor celor care ne protejează atât în lumea văzută cât și în cea nevăzută.’, a notat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete